Tein äskettäin tämän tulevan joulun ensimmäiset joulutortut. Ensin siivosin alakerran imuroiden ja järjestellen hieman tavaroita. Sitten oli yläkerrassa petivaatteiden vaihto ja siinä samassa pesimme Antin kanssa pyykkiä. Nyt siellä koneessa pyörii petivaatteet.  En onnistunut edes polttamaan torttuja! Seuraavaksi olemme menossa kohti Varkautta, poiketen matkalla ampumaradalla, koska Antti tahtoo käydä siellä hieman poksuttelemassa. Sen jälkeen menemme Varkauteen jotakin ostelemaan... (ei ole mitään erityistä mielessä...ehkä jotain heräteostoksia X] )

Illalla saunoimme ja se olikin melkoinen kiroilun tulva mieheltä että sai ne puut palamaan... mikähän niissäkin mätti vaikka nekin oli kuivia. Viimeksikin oli ollut kuulema sama homma...No mutta se oli eilinen murhe se. Saunan päätteeksi annoin Antille ostamani veikkauksen joulukalenterin ja raappasimme molemmat omamme kerralla. Ei ne menneet hukkaan, sillä saimme molemmilla sen rahan takaisin (5€) minkä se kalenteri maksoikin. Minä tosin omallani jäin vielä +2€ voitollekin nappaamalla omastani 7€. =) Ja ostamassani Casinossa oli 3 x €-merkki jolla osallistun johonkin arvontaan. Sen verran oli nyt tuuria valitessani arpoja etten ihan tyhjimpiä kerännyt kansiosta kioskilta :)

klo 12:40

Eipä ehditty kovin kauaa olla ulkosalla . Minä etenkään ihailemassa Antin pienen lennokin lennätystä kun se lakkasi kunnolla tottelemasta ja lopputuloksena se jäi pihan männyn oksaan kiinni! Jospa sen ylettäisi jollakin siitä pudottamaan tai kävi kuten kerran ollessani pieni, kaverini heitti minun kotiavaimen joka oli sellaisessa muovisessa "jojomaisessa" avaimenperässä ja se jäi heidän korkean männyn latvaan! Sain toki avaimeni takaisin useiden vuosien kuluttua vasta kun tuuli oli sen pudottanut X)