Huh, on se vaan ihme miten viikko voi lomaa lähetessä alkaa tuntua niin raskaalta ja unettavalle. Eilinen aamu oli aika vaikea jaksaa herätä. No ei ollut tänään sen helpompaa. Minun piti tavoistani poiketen siirtää herätystä heti sen soitua jopa 15min eteenpäin ja sekin tuntui soivan heti uudestaan! Lisäksi olin nukahtaa linja-autoonkin matkalla... tai olisin voinut ellei se olisi ollut taas niin poikkeuksellisen täynnä. Mentyäni ensimmäiseen perheeseen siellä sain hoidella ½v kasta ja siltä käsissä tuntuu nyt, että on kanniskellut melkoista "kivirekeä". hehe..Saatuamme sen lapsen päiväunille, alkoi ohjaajani minulle sepostamaan jotain niin kuivaa etten voinut olla koko aikaa haukottelematta. Olihan se hieman noloa, mutta en voinut mitään sille asialle! Aivoni ei ilmeisesti saaneet tarpeeksi happea hänen puhuessaan.. (aika ilkeästi sanottu) Kävin sitten tekemässä haastattelun toisessa perheessä jolla sain katkaistuksi sen väsyneen olotilani. Sieltä menin (ajoissa kun kerrankin pääsin) jouluostoksille ennen Antin töistä pääsyä ja sain tuhlailtua ne ylimääräiset joista olen melkeinpä valitellut että mitä niillä ostaisi... hehe.. Nyt ei ole enää sitä "ongelmaa" olen palannut entiseen ruikutukseen "kun ei ole rahaa..." hehe.. Mikään ei siis tunnu olevan hyvä.

Nukuin pienet päikkärit juuri, sillä olin taas kerran niin kuitti-naatti-poikki! Onneksi enää huominen ja sitten kunnon loma! Ai että sitä olen odottanut ja olenkin jo sen tarpeessa...Saan sitten joulun stressata kouluhommien parissa kun en millään ole kaikkia jaksanut tehdä pois alta jouluun mennessä... Laiskahan minä taidan olla X) No aina ei vaan riitä mukamas aikaa, kun on muutakin elämää (ja onneksi on) kuin vain koulu asiat!

Lieneeköhän ostamassani veikkauksen (5€) kalenterissa tai casinossa mitään, menin sellaisia ostamaan itselleni 1 molempia =) Niin ja sitten shoppailin itselleni (ehkä) 3 muumi mukia Unnukasta. Pikku-Myy, Haisuli ja se uutuus Delfiini sukellus =) Ihania! Varmasti jos joku pikkuneiti ne näkisi (Sofia) hän ne omisi itselleen. Ja ehkä saattaisin antaakin jos hän kävisi täällä Antin luona joskus niitä "haluamassa" =) Jeps! Eiköhän siinä ollut taas jutun juurta kerrakseen. Se on MORO!