Huomenet vain kaikille!

Tälle päivälle olisi luvassa sitten (ei ehkä niin ihanaa ohjelmaa, mutta pakollista kuitenkin) Nimittäin joulupyhäkouluun tutustuminen..Ei kai siinä muuten, mutta kun tuo miehen jörrikkä ei nyt jostakin syystä olisikaan enää innokas lähtemään kanssani sinne... Mutta ei auta, menen yksin , kai siellä se 2h menee ihan nopeeta. Ja kun minun tehtävääni kuuluukin vain SEURATA jokin tilaisuus seurakunnalta. (lapsi- ja perhetyöhön liittyen)  Mutta huomenna menemme kuuntelemaan kauneimmat joululaulut kirkkoon ja siellä saa ennen sitä laulujen alkua oikein kahvit ja joulupuuroakin on tarjolla! =)

Tahdon onnitella tämän kautta kaikkia Anne nimisiä! (itsekin tunnen muutaman Annen) joten jos he sattuvat lukemaan tätä niin NIMMARI ONNITTELUT TEILLE!

 

Klo 17:03

Emme sitten käyneetkään siellä joulupyhäkoulussa. Menimmekin syömään. Ja masu tuli pinkeäksi X) Hyvä niin. Sattui samaan paikkaan tulemaan Antin setäkin ja Antti sai jutella hänenkin kanssaan :) Huomenna sitten joululauluja kuulemaan se on varma se!! Sinne mennään vaikka päät kainalossa...