No nyt se on sitten kasattu!
Emme ehtineet jättää sitä koululle, sillä paikalla ei ollut enää toimistolla ketään kun saimme sen koulun jälkeen kasatuksi.
Minä kiiruhdin vielä 4H-yhdistykselle kyselemään kesän leiristä jonnekka olin aikeissa ilmoittautua mukaan. Sain paljon lisä informaatiota ja innostuin oitis lisää. Sain myös pientä innostusta lisää osallistua vaikka talvenkin aikana eläinleirille joka olisi aika lähellä järjestetty huhtikuun puolivälissä. Jos siellä kävisin, saisin näin kerätyksi kaikki tarvitsemani leiripäivät joista koulutukseni päättyminen on kiinni.
(toki siihen valmistumiseeni vaikuttaa myös monen muun näytön läpäiseminen.)

Antille kertoessani viikonloppuna olevasta leiristä (huhtikuulla) hän pillastui taas hieman, koska hänestä tuntuu jo, että olisin koko ajan lauantaisin jossakin leireillä tms... Kouluun liittyvää, vaikka se EI PIDÄ PAIKKAANSA. Kuinkahan hän voi sen tuntea niin, kun minusta se ei tunnu..ainakaan vielä. Vai enkö ole tajunnut sitä, mihin olen ryhtymässä, heh...

Kaikenlaista. Pitäisi alkaa paneutumaan koulutehtäviinsäkin.. Oh hoh... Ei voisi vähempää kiinnostaa mikään koulutehtävä. Mutta muuten ne kasaantuvat taas liiaksi!

Eikai tässä auta kuin alkaa purkamaan tehtävä läjää jostakin!