TUNNELMAT MENNEESTÄ PÄIVÄSTÄ:
Juuh, olihan oikein työntäyteinen. Aamusta saimme selville sen, että millaista esitystä lasten kanssa alamme hiomaan lauantain perhetapahtumaan. Minä ja eräs toinen luokkatoverini, jonka kanssa en ole muutoin vielä parina ollut, vedämme ja luotsaamme Hannu ja Kerttu-näytelmä ryhmää. Siihen alamme aamulla pienempien koulukkaiden kanssa maalaten askartelemaan kulissiksi piparkakkutaloa pahvista. Mielenkiintoista. Huomenna onkin pitkäpäivä tiedossa, sillä illalla 18.30 on vanhempainyhdistyksen kokous, jossa meidän on oltava mukana. Siksipä ostinkin eväät huomiselle jotta jaksaa koko pitkän päivän aamusta alkaen. Sen puoleen, perjantai onkin sitten vapaa meillä.
Ja posti oli tuonut minulle kutsun KYS;lle lauantaiksi. Ihmettelin hieman, mutta uskottava se on kun omin silmin sen lapusta lukee. Parempi vain. Ja Antti lupasi minua siellä käyttää, onneksi aika on sinne aamusta. Ja hän oli sitä mieltä, että on kiva päästä siellä isommissa kaupoissa käymään. Totta, ei ole samat makkarat ym kuin omat kyläkaupan tiskissä. Valikoimaa on enemmän. Olettaisin.
Ostin pikkusiskolleni synttärikortin kaupasta tänään. Se onkin JÄTTISUURI =) Jospa se tuottaa iloa koko kokonsa puolesta ja edestä! =) hih...

En meinannut muistaa enää oman synnyinpitäjäni postinumeroa vaan laitoin jo väärän numeron toiseksi numeroksi ja sillä hieman pilasin korttia, mutta ei kukaan ole täydellinen, en minä ainakaan. Sen voin tunnustaa! =) Ja rinta rottingilla vielä =)