No nyt on talvikin sitten taitettu.
Kaikki esitykset menivät ihan nappiin. Porukkaa oli mielestäni aika vähän, mutta se ei estänyt rahantuloa koulukkaiden luokkarahastoon. Mekin pääsimme lähtemään ihmisten aikaan koululta. Olin itse jo klo 15 maissa kotonani. Siivoilimme isommat roskat ja omat jälkemme pois. Koulukkaat siivoaisivat vielä maanantaina ja laittaisivat tuolit ja pulpettinsa paikoilleen.
Ostin minäkin sitten yhden arvan, kun melkein joka arpa voitti. No en nostanut tyhjää, vaan voitin oikein paikallis osuuspankin lippalakin ja maamittaustaulukon! HURRAA!
On sekin tyhjää parempi.
Menin vielä myyjäisistä ostamaan suklaa-kirsikka muffinsseja ja lakkahilloa purkillisen.
Mummi ja tätini kävivät siellä myös katsomassa lasten esitykset ja kahvit juomassa. He ostivat mukaansa tuohiset virsut kirpputorilta.

Kiitos heille siellä vierailusta!

Oli siellä eräs poika hieman pahoillaan, kun virsut oli jo menneet. heh.. Hän niin tomerana sanoi että : "Minä olisin halunnut ne, niillä olisi ollut hyvä kesällä kävellä!"
Ja eräs tyttö sanoi minun voitettuani arvasta sen lippiksen, että "Paljollako myyt?" Sanoin heti, että "EUROLLA!" sillä sen verran yksi arpa maksoi. Olisin heti ostanut toisen arvan, jos olisi jonkun paremman saanut. No mummilta sain mukaani ison kalakukon. Kiitos hänellekin siitä. Kyllä Antti kiitteli ja oli jo vesi suupielessä kun laitoin hälle viestin, mitä toisin. Kalakukosta kuullessaan hän laittoi heti viestin takaisin "NAMS, kalakukkoa!"
Se mies on aina niin ITSE tehtyjen ruokien perään, Niin leivän kuin kalakukonkin.
On se mies varmaan kuilottanutkin nälässä koko viikon, etenkin jos työkaveritkin alkavat sanoa hänelle että "Sinun pitäisi syödä, kun ei housusikaan pysy jalassa enää" (ne hieman löpsöttävät jo...)
Vielä olisi 45min ennen kuin kyytini lähtee...
No pitää keksiä jotakin siihen saakka.

Pakkanen onneksi on lauhtunut hieman, etenkin jos Antin lämpöpoltin kenkkuilee taas ja sammuilee itsekseen, niin ei palellu kovin pahoin siellä käydessään sisälle :)