Tulipas tehyä pikainen käynti Antin luona. Olin jo takaisin oman kotipaikkakuntani asemalla klo 14:05 ja menin suoraan luokkakaverini luo tekemään loppu raporttia näyttöviikoltamme. Siellä menikin sitten iltaan saakka. Kello oli reilusti yli 19:00 kun kotiini saavuin. Ja VALMISTA EI TULLUT VIELÄKÄÄN! Toiset olivat aloittaneet jo raportin kirjoittamisen aikaisemmin kuin mitä minä paikalle tulin. Käsittääkseni he olivat aloittaneet jo klo 12-13 aikaan(!!!).
Joudumme jatkamaan sen kirjoittamista vielä toisinakin iltoina.
Huomenna mitä ilmeisemmin jatkamme. Sen lisäksi on vielä oman henkilökohtaisenkin itsearvionnin kirjoittaminen... Sain jopa hahmotelluksi 1 sivua omastani äskettäin. Ei enää ajatus kulje , joten on parempi jatkaa vaikka huomenna. En saisi mitään järkevää aikaiseksi. Alkaa tajunnan taso laskea...(...kuin kissan häntä).

Suunnittelimme jo Antin kanssa tulevaa viikonloppua. Meinasimme maistella hieman suklaista juomaa.. Bisseä joka on niin namin suklaista. Nyt tulikin raivoraitis viikonloppu. Ei tuota olisi jaksanutkaan tehdä mitään raportteja krabbisessa.. heh...

Nyt olen alkanut  vonguttamaan Leevi and the Leavingsia... heh. Sitä olen etsinyt joka paikasta netistä :)
Jeah, Enempää en jaksa nyt kirjailla.

Öitä!