Niin, tänään pitäisi taas esittää luokkatoverini kanssa jokin teatteri esitys tikkunukeilla (eläimillä). Heräsin pitkästä aikaa "ajoissa" klo 05:05, kun aloin nukkumaankin ihan ajoissa. Se näyttää minun unen tarpeeni olevan se ~7h kun pompauttaa sitten ylös. No koska en illalla käynyt suihkussa, niin kävin sitten äsken. Sinne valui viemäriin kaikki unenrippeet!
Sain vielä eilen myöhäisiä nimmari onnitteluja kun pikkusiskoni soitti minulle ja isä myös samalla kävi puhelimessa. Sofia luuli kai voivansa näyttää minulle puhelimen kautta joitakin valokuviaan, kun isä sanoi hänelle etten minä niitä näkisi puhelimenkautta..hassu.
Kai se tuntuu niin luontevalle, kun kuulee äänen mutta ei näe, että saattaisin voidakin nähdä kuvat jos äänikin kuuluu... mistäs näistä kenenkin ajatukset tietää.

Antti oli saanut laminoiduksi koko keittiön, listat vain puuttuu. Oli joutunut kuulema sahailemaan laminaatin palasia kun eräs seinistä on ollut kallellaan kahteen suuntaan... en oikein 100 varmalla tajunnu , mitä hän tarkoitti, mutta suunnilleen.. heh. Siinä talossa rakentaja aikoinaan onkin käyttänyt kai viinapulloa vatupassinaan. X)
No eipä siinä. Ensin hän aikoi laittaa keittiön kuntoon kokonaan ennen kuin siirtyisi eteiseen. Fiksua jos minulta kysytään. Yksi ihme kerrallaan!
Yhden havainnon hän oli tehnyt jääkaappipakastinta siirtäessään. Sieltä takaa oli valuttanut nestettä, oli kai valunut jo jonkin aikaa, sillä siihen oli muodostunut ruosteinen vana. Eikä se ollut se aukko josta poistovesi normaalisti tulee... Nyt on siis tarkkailun alla uusi jääkaappipakastin yhdistelmä jos sattuu kohdalle jossakin liikkeessä tulemaan, se pitää ottaa jos mitat vain ovat passelit. Vanhahan sekin jo alkaa olla. Milloin lie 80-luvulla ostanut joku entinen omistaja sen.