Sain käydyksi koulun jälkeen kirjastossa ja mikä huvittavinta oli takaisin tullessa havaita kun joku mummeli ressukka oli lähtenyt potkurillansa liikenteeseen ja tie oli sulanut aivan asvaltille! Hän miltei kantoi sitä ja hänen ilmeestänsä näki, että ei kovinkaan mukavaa varmasti ollut.

Kotiini päästyä, kirjoitin erästä ryhmätyötämme koneella ja tallensin sen muistitikulleni jotta voin sen huomenna HAMMASLÄÄKÄRI käynnin jälkeen viedä kouluun mukanani.
Se "hyvä" asia aamuisesta hammaslääkäristä on, että ei tarvitse mennä kouluun ihan heti 8:30, sillä aika on minulla klo 9. Se olisi ihan turhaa kävellä edes takaisin minun, kun en kuitenkaan ehtisi olla tunnilla laisinkaan kun olisi jo lähdettävä heti takaisin kirkolle köpöttelemään. Nyt on kamalan liukasta! Ihan peilikaljua tiet!

Aamulla mennessäni äidin auton kyytiin olin lentää selälleni, samoin kuin Antti kaatui autonsa astinlaudan päälle. Onneksi minä kuitenkin kaaduin siten, että putosin penkille istualleni, enkä siihen jäiseen vesilätäkköön josta jalkani alkoi luistamaan ja veti jalan altani.

Ensi viikolla menemme laavulle retkeilemään, aamusta melkein iltapäivään saakka olemme. Siellä myös ruokailemme, emme siis käy koululla laisinkaan välillä syömässä. Meidän on itsemme vielä kehiteltävä sinne ruoat, mitä teemme ja millä konstein. Meidän oli samalla mietittävä jos se olisi meidän vetämä leiri 7-10v lapsille ja meidän ryhmälle annettiin erikois ruokavalioksi vielä maitoallergia sekä laktoosi-intoleranssi. Saimme itse päättää oliko ryhmässä miten monta sellaista lasta joilla se oli. Lisäksi meidän oli huomioitava OIKEASTI meidän luokkalaistemme ruokavaliot sen toteutettavan osion osalta. Eli hänet, joka on kasvissyöjä, sekä allergiat luokaltamme. Meidän oli suunniteltava 1 päivän kaikki ateriat + välipalat jotka voisimme siellä nuotiolla toteuttaa. Huh huh... No sen olemme tehneet nyt. Enää tarvitsee keksiä se ohjelma siihen, mitä tekisimme väliajalla kun emme syö/ valmista ruokaa. Huomenna saa sellaista sitten puuhata.

Ehkä menen nyt pitkälleen niin jaksaa sitten huomenissa taas uudestaan.
Huominen tuleekin olemaan pitkä päivä, sillä meinasimme luokkakaverini kanssa tehdä erästä retkipäivä suunnitelmaa koulun jälkeen... Bläääh!