Sellaisen näin ja ilmi elävän. Kerholla kun teimme luontoon tutustumisretkisen kävellen. Oli lasten tarkoitus tutkailla, mitä siellä luonnossa olisi kesän merkkejä... Näimme 2 joutsenta lentämässä järven yllä, lumet olivat alkaneet sulaa,aurinko paistoi,kuikka laulaa luikutteli jossakin lähellä ja ohjaaja löysi lasten kanssa leskenlehden jonka hän toi kerholle näytille muillekin, jotka menivät niin edellä, etteivät olisi sitä muuten nähneet.

Sellaista. Ja lasten sporttikerhollakin oli tänään vetäjä. Se tosin oli viimeinen kerhokerta, mutta kuitenkin. Sinne saapui viimeinkin joku ohjaaja ja sitten se sattuu olemaan juuri se viimeinen kerta. Eräällä tytöllä koko viikko oli ollut ihan "mälsä/ tyhmä/ tylsä" ja koska kaikki muut tytöt/lapset eivät olleet hänen mielikseen hänen tahtomiaan pelejä, se teki tästäkin kerhosta ihan tyhmää/mälsää/tylsää.
Siinä vaiheessa minulle heräsi mieleen ajatus, että saako tämä tyttö kotona kaiken tahtomansa läpi, kun ei kestä yhtään vastoinkäymisiä minkään asian suhteen vaan istuu möksöttämässä seinän vierellä melkein koko ajan...