Ei ollut ensimmäistä päivää hullumpi ollenkaan.
Päivä meni oikein mukavasti, sillä se alkoi jo niin hyvin, kun osasin jäädä oikealla pysäkillä ja vielä suorintareittiä paikan päälle jossa kerho sijaitsee. =)
Aamulla ehdin pestä pyykkiä ja sain nukkua melkoisen hyvät unetkin, vaikka piti nousta se pyykkikone laittamaan päälle.

Päivä meni sukkelasti ja oli oikein mukavaa. Pelasin lasten kanssa pelejä ja olimme ulkosallakin eilisestä poiketen. Tosin lapsia oli enää siinä vaiheessa 3 kun teimme ratkaisun lähteä ulos. Ja parempi niin, sillä näistäkin 2 tahtoivat mennä lätäköihin ja ojiin, joten heitä sai seurata ihan todenteolla. Emme kerenneet kauaa olemaan sillä sitten alkoi satamaan ja meidän oli mentävä takaisin sisälle. :) Joimme lämpimät kaakaot sisällä. Oli oikein leppoisaa, eikä minulle jäänyt joutoaikaakaan odotella linkkiä kovin kauaa aikaa.
Aamulla sitten taas 11 paikan päälle.
Mutta ennen lähtöä on käytävä kaupalla ja suihkussa, sillä muuten ei tule mitään.
Eväät tehdä mukaan ja sitä rataa.

Äsken kuuntelin, että "Meneepäs siellä ulkona nyt pitkä juna..." mutta sitten se kohina pisti minut katsomaan ulos, se kuulosti niin kovin tutulta...
Ei se mikään juna ollut- siellä ulkona satoi vettä kaatamalla!
Se kuulostikin niinkesäiselle äänelle, kun sataa kaatamalla että katto kohisee. Oih! Oli mukava kuulla sekin ääni. Tuli heti mieleeni, että jos olisi kuuro, ei voisi nauttia siitä äänestä kuullessaan sen.. Aistivatkohan kuurot ääniä jollakin muulla tavoin?...en tiedä.. hmm.. sellainen jutkahti mieleeni nyt.
Alkaa olemaan pää taas aika väsynyt, joten olisi parempi mennä ja kallistaa makoilemaan.
Zzzz...