Eipä se linkkikuski ainakaan illalla soittanut :(
Eli alkaa todellakin nousta hattuun melkoinen jomotus, sen vuoksi, että TODELLAKIN JOUDUN OSTAMAAN UUDEN KORTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ei ole totta!!!! *itkettää*
Laskeskelin, että se on edullisempaa ostaa senkin vuoksi, että vaikka enää on jäljellä 2 viikkoa harjoittelua, niin joudun toisinaan kulkemaan pikavuorolla, jolloinka ilman korttia joutuisin maksamaan sen lisämaksun kyydistä (kalliimman mukaan). Eli 20 kertaa olisi kuljettava tämä väli jotta saisi työssäoppimisjakson päätökseen.
Sitten olisikin viikko koulua ja sitten näyttö. Mutta näyttö on onneksi täällä omalla tämänhetkisellä kotipaikkakunnalla ja sekin näyttöpaikka on melkein nurkalla. Joten sinne ei menisi rahaa linkkiin tai muuhunkaan. Mutta se raha, jonka menetän nyt on miinusta KESÄN MATKARAHOISTANI! *itkua* Yhyyyy...

Saan siis sanoa tämän vuoksi HEIPPA, Norjan matkaraha kassani, joka oli jo ihan kivasti karttunut...*BYÄÄääääääääääääää....* Yhyyyyyyyyyyy.*
No EN OLISI MINNEKÄÄN HALUNNUTKAAN!
PAREE PYSYÄ KOTONA NIIN EI VAAN LIIAKSI AVARRU MAAILMAN KATSOMUS!

INHOTTAA!!!!
VOISIN HAKATA PÄÄNI MELKEIN IKKUNAN LÄPI! Niin TYPERÄ OLIN, ETTÄ PIDIN SITÄ KORTTIA TASKUSSANI VAIKKA EN TARVINNUTKAAN JA NYT SE ON POISSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tietenkin olisi voinut sattua jotakin pahempaa. Joku läheiseni olisi voinut kuolla, mutta EI ONNEKSI. Tämä tunne tilani nyt tällähetkellä on verrattavissa kyllä sellaiseen.
Kiukuttaa. Mieleni tekisi polkea jalkaa maahan ja kovasti!

Niin kun me suunnittelimme Antin kanssa lähtevämme ensi kesänä käymään Norjassa... Eipä auta. Niin hvin olin saanut jo matkarahaa kartuteksu sinne, että miltei se bussikortti raha. Ja nyt joudun sen laittamaan SAMPERI VIEKÖÖN UUDELLEEN SIIHEN KORTTIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eli tilanne on taas NOLLASSA!!!!
En saanut edes kesätöitäkään hakiessani niitä 4H:lta. Joten... AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raivollani ei ole nyt mitään rajaa!!!!!!!
Tänään lapset kerhossa saavat varoa ärsyttämästä minua!
(Jospa he olisivat tästä jo tietoisia ennen minun näkemistään.)

Eilen illalla valvoin sen kuskin soittoa odottaen klo 24 saakka!
Hän sanoi linkin olevan illalla klo 22 perillä Oulussa ja odotin, josko se soittaisi kun on katsonut sen penkin luonta. Mutta ilmeisesti hän on varmaan ollut niin väsynyt eikä ole jaksanut enää. Tai ainakaan heti ilmoittaa jos vaikka olisikin katsonut...

PRKL PRKL PRKL PRKL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idioottihan minä olinkin kun edes kuvittelin, että se samalle iltaa olisi soittanutkaan!!!!!
MITEN VOI KASVAA NÄIN IDIOOTTI IHMINEN!!!!!!!!
Ei jessus sanon minä!!!!!!