Nukuin niin rauhallisesti, vaikkakin alkuun tuntui ettei uni tule, mutta oli se sitten Nukku-Matti tullut ja aamulla heräsin virkeänä ilman kellon soittoa. IHME!
(miten edes koko nukkumatti kirjoitetaan!?, kai se on yhdyssana, mutta kun nimet kirjoitetaan isolla, niin Matti sana tulisi isolla... hmy! EN tiedä. Keksin tuon väliviivalla kirjoittamisen ite, en tiedä kirjoitetaanko sitä edes väliviivalla.)
Pitipäs takertua pieneen asiaan taas.

Olipa ylläri ikäväinen kun katsoin aamulla ulos. LUNTA SATANUT MAAN VALKEAKSI ja sateli edelleen koko ajan verkkaiseen tahtiin ja melko sakeasti. HMY!
No onneksi en vieä haudannut talvikamppeitani komeron kätköihin.

Eilen oli tullut Anttilan kuvasto. Katselin sitä nyt aamulla ja siellä oli lopussa TELTTOJA! Niinpä kirjailin 2hengen teltan tiedot tilauskuponkiin ja on se tilattava, ei tuo nyt kalliskaan ollut. Ei tarvitse yksin nukkua leirillä Antin suuressa 4hengen hallissa! heh.

Tänään taitaakin tulla se minun oma ohjaajani kerhoon paikalle. HUI! heh.. Jospa hän ei minua syö. Ihan mukavalle hän vaikutti. Sen mitä pika pikaa ehdimme nähdä maanantaina hänen käydessä tuomassa avaimet kerholle toisille ohjaajille.

Ja sainhan aamulla seuraavan tai siis viimeisen kouluni harjoittelu paikan! JESH! Sain sen Leppävirralta Tietolasta. Ai vitsi olen ONNELLINEN, saan taas asustella Antin luona loppu kouluni ajan. Melkein loppu, mutta siitä ei ole enää kuin 3vk koulua sen näytönjälkeen... hihiii.. jänskittää ihan jo. MUTTA AI MITEN IHANAA!
Sitten minun onkin hyvällä syyllä jo hyvä kantaa osa kamppeistani sinne Antin luo, ei ole niin paljon kannettavaa kun joulukuun loppu tulee. :] NEROKASTA!
Että:*huutaa*
"O-HOI, ANTTII!Koska sinä käyt tällä otetaankin romuja mukaan, joita en kaipaa tässä osoitteessa..."