Aamupäivästä tein vielä ennen lähtöäni kotiini halkosavottaa pilkkomalla vielä muutamia halkoja pienemmiksi. =)
Niin ja Arttu tuli aamusta Antin luo.Tosin, hän nukkui autossa varmaan reilun 1h ennen kuin pääsin hänen kanssaan vehtaamaan :)

Kun istuin linkissä matkalla kotiini, kaivoin taskustani puhelinta katsoakseni kelloa. Samassa taskussa oli minulla linkkikortti (joka on voimassa 7.5 saakka), tunsin sen olevan simpukka puhelimeni välissä ja aloin siirtämään sitä taskussani kädelläni pois puhelimen välistä. Kuinka ollakaan, se pomppasi taskustani ja putosi penkin väliin! Siis penkin ja seinän väliin. Katsoin penkin altakin, mutta ei se siellä ollut. Nousin vielä paikaltani käytävälle ja kysyin takana istuvalta naiselta, näkisikö hän korttia penkkini välissä?
-Millainen kortti?nainen kysyi.
-Samantapainen kuin pankkikorttikin on, sellainen minulta putosi juuri sinne penkin väliin... selitin naiselle ja kiersin takaisin omalle paikalleni hänen sanottuaan ettei siellä näkynyt mitään.
Päästessäni perille kerroin asiasta kuljettajalle. Hän aikoi katsoa korttia päästyään perille Ouluun, jossa oli bussin päätepysäkki. Onnekseni kerroin hänelle, ettei kortissa ollut nimeäni, eikä puhelinnumeroa. Hän pyysi minua jättämään puhelinnumeroni lapulle ja niin teinkin. Kirjoitin sen hänelle, jotta hän voisi soittaa, mikäli se löytyisi.
Muussa tapauksessa voin sanoa "hyvästit" että:
 -Sinne meni arvoltaan likemmäksi 70€ kortti!

Anttikin asenteli cd-soittimen autoonsa. Kuulostihan tuolta kuuluvan musiikki, kun olin jo hänen kanssaan puhelinyhteyksissä loppumatkasta.

Varpaani on hieman hellä edelleen... Ui jui... :/

Niin minun HUONOA tuuriani! Oikein on ivallista, kun ostaessani korttia, myyjä kysyi: -Laitetaanko nimi tai puhelinnumero korttiin?
Vastasin hänelle tähän:
-Ei tarvitse, pitää nyt olla vain kadottamatta sitä...
Niinpä. Ja NYT se kortti on sitten "kateissa" vaikka tiedänkin missä se on, mutta eipä se nimen laittaminen tai puhelinnumeroni siinä kortissa olisi estänyt tippumasta sitä sinne penkin väliin. Se vain sattui nyt niin käymään..ÄSH!
Kyllä kynttyröittää jos sitä EI SAA TAKAISIN!
Laskin, että ainakin 20 matkaa olisi vielä tehtävä harjoitteluni tiimoilta! Ärh!
Pitää toivoa että saan sen takaisin!