Vappuaatto oli ja meni. Siitä muistona minulla komeilee oikeassa poskipäässä miltei nahaton kohta. Kaaduin kun hyppäsin pyörän tarakalta kun alkoi sattua jalkoihini, en voinut enää olla ja mitenkäs kävikään- mätkähdin kasvot edellä asvaltille. Nyt komeilee punainen laikku poskipäässä. Ja on sitten hellä ja inha kun alkaa kuivumaan niin kiristää ihoa. Mitähän sitä huomenna sanoisin kerhossa lapsille, jos kysyvät, mikä poskipäästäni on vienyt nahkaa? heh.. Sanon kaatuneeni pyörällä :) Se on melkein totuus.

Tänään kävimme Antin kanssa ennen saunaan menoa kylillä kävelemässä. Siellä oli lakkipäitä melkoisesti. Saunan jälkeen tein lupaamaani nakkikastiketta ja makaroonia kaveriksi. Oli hurjan hyvää! Ihan tuli pinkeä olotila. Huh huh... Sen päälle otimmekin tirsat. Ruokalevolle oli hyvä käydä. Luulenpa, että loppuilta menee kellotellessa masu täynnä oksennusta :)

Olipahan vappu. Ja Pitäjäntuville, meidän ei tarvinnut maksaa sisäänpääsymaksua kun olimme siellä sen verran ajoissa, ennen kuin portsarit olivaty ovella maksua rankumassa. =) Sitten sattuikin se äksidentti... Meningissä olimme mennä katsomaan Matin ja Liisan asemaa, onko se auki, jotta olisimme saaneet pikaruokaa.. Mutta nyt jälkikäteen ajatellen, eikai se nyt niin myöhään auki olisi ollut. Sainpahan rupea naamaani :) hih! Ja hiphei!