Tänään se on VIHDOINKIN viimeinen koulupäivä!!! JESH!
Toisilla koulut loppuivat jo meidän koulussa viikko sitten, mutta me olemme niitä opiskelijoita, jotka eivät , sanotaanko nyt sitten niin, etteivät malta lopettaa ihan noin vaan..
Heh.. Ei vainenskaan. Kyllä tässä ollaan jo loman tarpeessa. Ellei sitten tänään työkkäri nakita johonkin älyttömään työnsarkaan. Toivoa sopii että ei.

Sielläkin Antin luona joutaisin siivoilemaan hänen mummin muistotilaisuutta varten, olisin edes jollakin tapaa hyödyksi siinäkin asiassa. Tai sitten nakitan itseni sinne tiskaamaan, sille päivälle, jolloin on tämä tapahtuma heillä. (Antin kotona.) Samahan se olisi, kun en muutenkaan tunne heistä ketään, niin saattaisin kokea olevani ulkopuolinen. Tai ainakin näin uskoisin.

Olen jo pakannut kaikki kamppeenikin valmiiksi,iltapäivästä pääsemme sitten yhdessä Antin kanssa siirtymään sinne hänen luokseen...
Aamulla heräsin ilman kellon soittoa jo 6 aikaan. Kävin suihkussa ja sitten, kun aikaakin kerran oli,minä paistoin valmiiksi Antille sellaisia mustikkatekeleitä.. heh. (Jouluna jääneestä torttutaikinasta. )Tein "taskuja" jotka täytin mustikkamarmeladilla. On hyviä! Taitoin neliön kahdesta vastakkaisesta kulmasta yhteen, jolloin taikina neliö muuntui kolmioksi. :) Erittäin helppoja!

Jaahas... Nyt olisi alettava pian lähteä kouluun. Ja viimosta kertaa tälle kevättä (kesää)!!!!