Takaisin ne oli vielä kaivettava kaapista. Nimittäin "villahousut". Ulkona on tuuli niin kylmää, ettei siellä tarkene, sieluun ihan koskee seistä ulkona. Ja entäs jalat, ne kun tuppaa jäätymään farkkujen alla. Niin oli vain kaivettava pitkät housut farkkujen alle, vaikka ne olinkin jo pessyt kesäksi mukamas kaappiin.

Huomenna etenkin, jos meinaamme mennä pyöräretkelle, meinaan kyllä sonnustautua siten, ettenkö jopa talvitakkia kaivaisi esiin. (jälleen kerran). Mutta koska joudumme kantamaankin niin paljon tavaraa, luulen, että hiki iskee pyöräillessämme jos aivan untuvatakissa lähden. Vaikeaa.
Ja huomenna se ohjaaja saa haukkua meidät sitten lopullisesti. Ja meinasi kai tehdä sen lasten kuullen, sillä hän aikoi laittaa viimeisenä olevat lapset toiseen huoneeseen ja sitten käydä kanssamme palautekeskustelun paikan keittiössä!

En oikein uskalla varmaankaan sanoa kovin negatiivista hänelle, ettei se vain vaikuttaisi numeroon. Tekisi niin mieli suorittaa uudelleen tästä näyttö, sillä kemiamme ei yksinkertausesti mennyt yhtään yksiin. Tämä nainen on niin ylimielinen ja kylmä ihminen! Hän ei ajattele muita kuin itseään.

Onneksi Antti tulee huomenna minua Kuopiosta hakemaan.. Ihanaa, pääsen sinne viikonlopuksi. Olkoon sitten millainen se kerhon eukko tahansa siinä palautekeskustelussa! Sanokoon sitten miten pahasti tahtoo. Saanpahan syyn ottaa hieman rentouttavaa illalla.. HAH!

Se mikä minua ottaa päähän, on se, että TÄMÄ VIIKKO ON MEIDÄN NÄYTTÖVIIKKOMME EI SEN EUKON! Ja hän on keksinyt KAIKEN, AIVAN KAIKEN sinne retkelle. Meidän olisi keksittävä ohjelmaa sinne puistoon... ja kantaa kyllä saamme kaiken mahdollisen sinne ja takaisin! Muuhunko emme ilmeisesti kelpaa!!!!
Kyllä on joka aamu ollut niin väkisin menemistä paikkaan kuin olla vaan voi! VIHAAN SITÄ PAIKKAA! En voisi kuvitella olevani tässä paikassa töissä... EN IKINÄ!
Ellei ole sen sortin masokisti, että tykkää kuunnella nälvimistä ja haukkumista.

Pitääpä lähteä opistolle tekemään huomiselle suunnitelmia, jotta sille SEINÄHURjALLE on esittää jotakin edes paperilla!