Kesäloma on mennyt oikein mukavasti.
Eilen käytimme Arttua leikkipuistossa sekä Konnuksen kanavalla. Sattui vielä pari hauskaa yhteensattumaakin reissuilla.

Leikkipuistossa sattui olemaan kutakuinkin Artun ikäinen tyttö joka kiinnostui Artusta. (Kyllä se Arttukin katseli ihmeissään samankokoista kaveria.heh) Tämän tytön äiti tuumikin ääneen toiselle äidille, joka oli paikalla myös lapsineen, että:
-Meidän tyttö se ei kyllä jätä huomaamatta itsensäikäisiä...*naurahti*

Konnuksen kanavalle kun menimme kanavan sulkuporttien yli siltaa pitkin. Päästyämme toiselle puolelle, minä havaitsin sulkujen luo lähenevän pienen veneen. Sanoin asiasta Antille ja silloin hän vasta huomasi paatin. Menimme istumaan penkille ja katsomaan, kun ensimmäinen portti aukesi sulussa... pieni moottorivene liplatteli kanavaan ja sitten alkoi kuulua piipatusta kun vaihtui vihreä jalankulkijan kuvavalokin punaiseksi ja nyt oli vuorossa aueta se kohta, mistä ylitimme sulun.
Onneksi Antti oli tarkkanäköinen, sillä hän havaitsi ensimäisen portin sulkeuduttua siellä saapuvan uuden paatin, jolloin me päätimme siinä välissä, kun sillan paikkeilla olevalla sululla paloi hetken vihreä valo luvaksi kulkea taas ylitse, me poistuimme, ettemme joutuisi koko päivää olemaan kyseisellä paikalla. Koska alkoi olemaan liikenne siinä kuin "Lontoossa" heh...

Tullessamme pois Konnukselta, pysähdyimme Konnuksen golf kentällä. Katsoimme hetken aikaa, kuinka siinä muutama mies oli lähdössä kiertämään golf-rataa ja he aloittivat 1.reiältä.Silloin kuulin, kuinka käki kukkui jossakin kaukana... "kukkuu...kukkuu...kukkuu..."

Oli se mukavan kuuloista :)