Muodostuipa päivästä varsin mielekäs.
Ensin , aamupäivästä, kävimme pesemässä auton Teboililla. Arttua nauratti alkuun, kun kone meni ylitse suihkuttaen vettä, mutta entäs kun harjakset hurahtivat pyörimään ja alkoivat kulkea ylitsemme?
- pikkuinen ihan tärisi kauhusta ja saimme rauhoitella häntä.

Sitten tulimme hakemaan kotoa taas saunakamppeet ja matkasimme Antin mökille saunomaan. Olipahan taas mukava puhdistautua saunoen.

Takaisin tulimme iltamassa ja Arttu alkoi itse kaatamaan mustikkakeiton loppua purkista mukiinsa.. ohi meni, osa keittoa oli pöydällä... (kuppi oli piripinnassa)ja minä pyyhkimään pöydällä olevaa. Siinä samassa poika kipaisi pöydästä mustikkakeitto mukinsa kanssa ja pian loirahti keitosta keittiön matolle...
(Saimme SYYN pestä ainakin keittiön maton!!)
Minä perässä sitä siivoamaan, enimpiä pyyhkien.

Antti vielä pyysi sitä ennen minua katsomaan pojan perään kun hän veisi autoon jo tavaraa... heh, todella luottamusta herättävää, kun lapsi on sillä aikaa seurassani kaadellut soppaa matolle. X)
Eipä siinä mitään.
Seuraavaksi minun sivoillessani keittoja keittiön matolta ja sen läheisyydestä, poika jatkoi matkaansa eteisen kautta olohuoneen puolelle,( melkein eteisessä kaataen keittoa matolle.) Mutta hyvin hän pääsi olohuoneeseen saakka, kunnes sieltä kuului suuri *loiskis!*
Poika makasi pitkin pituuttaan olohuoneen lattialla ja keiton oli kaatuneet KAIKKI mukista pitkin olohuonetta!
- VIELÄ MITÄ, ajattelin.
Artulla oli jalat mustikkakeitossa joten enhän voinut hänen antaa kävellä pesuhuoneeseen koska matkalle olisi tullut pieniä jalanjälkiä(myös matoille).
Niinpä minua nauratti koko tilanne jo ja nauroin niin, että käsistäni meinasi voimat kaikota nostaessani Arttua viedäkseni hänet pesemään jalkojaan.
Tämä minun nauruni ilmeisesti hieman pelotti häntä koska Arttu alkoi itkeä...

Antti saapui onneksi tässä vaiheessa hätiin ja tuli paperia kädessään pyyhkimään enimmät keitot pojan jaloista.

Enää alle vuorokausi, niin olemmekohan kenties hornan tuutissa saakka. heh, toivottavasti olisimme jo korkealla pohjoisissa.