Lauantai:
Aamuyöllä heräsin ikkunan ollessa avoimena aika kovaan kaatosateeseen. Mieleeni tuli Joensuussa festareilla samaan aikaan oleva veljeni... "Olisipa hän laittanut telttansa fiksusti ja fiksuun paikkaan, jotta ei kastuisi jos siellä sataisi samaan tapaan kuin täällä nyt..."

Aamusta herättyäni olo oli suorastaan LOISTAVA! Ei minkään näköistä etovaa oloakaan. Pieniä mielitekoja jotka asiaan kuuluivat ja jotka sain kuitattua edellisenä iltana ostamilla nameilla sekä laittamalla lihapiirakoita uuniin.

Kasasimme kamppeemme asunnolta ja lähdimme käymään kaupungilla kävelemässä ennen pois lähtemistä.
Poikkesimme torilla lörtsyn himon iskiessä meihin eräälle kojulle sellaisia ostamaan. JA nimenomaan piti saada LIHALÖRTSY. Pettymyshän siitä hieman tuli, kun myytävään lihalörtsyyn myyjä laittoi keitetyn kananmunan ja  kinkkusiivun (Kylmiä molemmat!) ja vielä kun sekin "kuori" oli ohut ja nahkamainen... Samaan pöytään kanssamme tuli eräs mies, joka oli pelannut rulettia jossakin käymistämme paikoista edellisenä iltana.
Meitä Antin kanssa hieman huvitti että samat naamatko istuisi nyt aamulla kanssamme torilla...heh..

Jatkoimme käveleksimistä syötyämme. Ehdotin, että kävelisimmekö satamaan. Ja sinne päin lähdimmekin. Matkalla kohdallemme osui Kuopion museo ja Antin ehdotuksesta poikkesimme sinne. Siellä meiltä menikin varmasti 2h reilustikin. Minulla alkoi jo tuntua ihan jaloissa siellä käveleminen. (kerroksiakin oli jopa 4!!!)

Poistuttuamme, Sokoksen takana oli poliisin maija, ja Antti fiksuna puhalluttamaan itseään siihen ennnen pois lähtemistä. Ja lupahan sieltä heltisikin ajamiseen, jolloinka vein avaimen veljeni asunnolle ja lähdimme kotimatkalle päivän ollessa kääntynyt jo iltapäivän puolelle :)

Oikein oli mukava reissu, vielä kerran kiitokset veljelleni, että VUOKRASI yön seuduksi asuntoaan meille. Jospa hänenkin 1.festarikokemuksensa olisi positiivinen ollut.