Olin unessani "paha ihminen."
Näin sellaista unta, että aloin miettiä herättyäni "Olenko sittenkään hakeutumassa oikealle alalle"... Lapset ovat kyllä mukavia yms.
Jos kerron tästä hieman, niin siinä eräs tyttölapsi söi jäätelöä jolla hän sotki itseään (vahingossa tosin) ja minä hänen perässänsä pyyhin jäätelöä hänen kasvoistaan. Jäätelöä oli pian hänen korvassansa ja tyttö oli ilmeisen  hermistunut ja kyllästynyt siihen, että kuljin hänen perässänsä pyyhkimässä hänen kasvojaan. Tyttö tokaisi minulle sotkettuaan korvaansa että:
- Sen voi leikata pois...(tyttö luuli, että jäätelöä oli hänen hiuksissaan)
-Ai korvanko voi leikata pois sinulta, sinulla on koko toinen korva jäätelössä! Sanoin.
Olimme päiväkodin wc:ssä tässä vaiheessa ja ulkona oli talvi. Juuri sellainen kevät talvi, kun loskakelit on alkamassa, mutta pakkasta on kuitenkin niin että sulanut lumi on muuttunut jääpeitteeksi ja tiet (myös piha) oli aivan kaljulla jäällä. Joku oli kuitenkin hiekottanut pihaa (traktorilla, kuten jalkakäytävätkin on aina hiekoitettu.
Nappasi tytön syliini pyyhitttyäni hänestä sotkut ja kannoin sen jäätikön yli. Koko matkan pahoittelin tytölle, kuinka en tahallani halunnut olla hänelle ilkeä.  Pihalla näkyi muita lapsia juoksemassa sisältä jo kiikkuihin. Eräs toinen päiväkodin täti tuli ja minut nähdessään hän kysyi:
- Armi, moneenko sinä tänään lähdet?
Siihen minä viisastellen sanoin:
-Moneltako sitä lähtee jos on tullut aamulla puoli yhdeksään...ja olevinaan aloin mielessäni laskea, mihin aikaan työtuntini tulisi täyteen.
Siihen tämä nainen vastasi minulle, että "Hänen olisi käytävä illalla nostamassa jo ennakkoon osan seuraavan päivän palkastansa." (Ja se kellon aika oli nimenomaan klo 18 aikaan.)

Minua asia kummastutti. Tilipäivä on kerran kuukaudessa, niin kuinka hän voisi mennä automaatille ja määritellä siitä osan palkastansa jonka nostaisi ENNAKKOON...

No unet on unia.
Sekavalle taitaa vaikuttaa, mutta niinhän ne unet joskus on.

Enää 2 yötä Artun saapumiseen tänne sekä Antin loman alkamiseen :)
Whiihaa ja Yippiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!