Kävin eilen omalla nykyisellä asuinpaikkakunnalla. Piti käydä hammaslääkärillä. Paikkaili hieman etusten takaa ja voi sissos että se puudutuspiikki sattui!!!!!
Mutta se ei ollutkaan (vielä) viimeinen kerta, kuten olin jo toivonut... Siinä suuhuni katsellessa, hän huomasi, että yksi alkava reikä oli nyt puhjennut reijäksi! JA niinpä sain uuden ajan, syyskuulle otin sen, sellaisella aikaa, ettei Antin tarvitse alkaa noitua sunnuntaista minun viemistä linkille. :)
Viime sunnuntaina Antti nimittäin oli aika "raunio" ja kirosi että:
-Viime sunnuntain piti olla viimenen sinun vienti (leirille olin menossa), mutta nyt sitä ollaan taas menossa...HELEKUTTI JOS VIELÄ OTAT/SUUNNITTELET MENOJA HEINÄKUULLE NIIN MINÄ SOITAN SINNE ETTÄ "EI SE NYT TULE!!!"

Eilen olin kaverina purkamassa Antin vanhaa autoa, Ford Granadaa. Auoin pultteja ja ojentelin pakista Antille meisseleitä, aina oikeaa kokoa, jos vain oli.
Sen homman päätteeksi grillattiin Bratwurstia, joka on hieman sen näköistä (aavistuksen) kuin talven jälkeen voi nähdä koiran pökäleitä ojan varsilla (valkeita),, Oli se suhteellisen syötävää kuitenkin, ei pidä antaa ulkonäön hämätä.
Mutta ei se ollut ihan kuitenkaan väriltään niin vitivalkoista kuin ne pökäleet... Lidl:ssä oli ollut alennuksessa, niin otti että sai maistaa.

Kummillekin soitin eilen. Olivat mökillä Lempäälässä... Harmi oli suuri, kun heidän lomansa loppuu kun Antin loma alkaa. Ei siis tänä kesänä tule sinne mentyä. Ehdotteli hän toki, että voisimme me mennä sinne vaikka he eivät siellä itse paikalla olisikaan. (arkena jos kävisimme) mutta mielestämme se EI OLE lainkaan sama asia, kuin että itse isäntäperhe olisi paikalla! Heidän seurastaanhan me olisimme menneet nauttimaat sinne luonnon ääreen. Noh, ehkä ensikesänä sitten. :)