Tämän viikon teemana esikoulussa on "Minä ja aistini". Sen teeman puitteissa, minä järjestän lapsille tänään aistiradan. He saavat koetella siinä tunto-, haju-, ja makuaistejaan. Eilen keitin limaa jonka melkein meinasi asiasta tietämätön työntekijä syöttää lapsille välipalalla hakiessaan keittiöstä ruokaa heille. Onneksi ei. Siinäpä olikin kiva homma keittäessä, kun kerrankin sai ja piti epäonnistua tekeleen. Hyvä että irtosi vispilästä, oli niin tiukkaa tavaraa. Alkuun näytti, että "voi ei, tämä menee liian hyvin , että tämä onnistuu.." mutta hätäpäissäni iskin joukkoon lisää perunajauhoja niin johan paakkuuntui. =)

Eilen paikanpäällä kävi myös opettaja. Keskustelimme kaikki kolmisin, kuten tapana on opettajan käydessä harjoittelupaikoissamme. Ei mitään ihmeellistä. Sain palautteena ohjaajaltani, että olen oma-aloitteinen ja kyselen mukavasti sekä tuon omia ideoitani esille. En ollut itse huomannut esitteleväni ideoitani tms. Kai se sitten käy jo itseltäni niin, etten kiinnitä asiaan enää huomiota. Sanoinkin , että "Minä olen oppinut aikaisemmista virheistäni." Sillä sain eräästä paikasta viime vuoden syksynä palautteeksi, että "Emme tienneet yhtään mitä aijoit seuraavaksi kun et kertonut. Kaikki me olimme pallohukassa, koska emme tienneet mitä meidän tulisi tehdä, tarvitsetko apua johonkin... jne."
Se oli varsin tyrmistyttävää kuultavaa, koska en itse ollut ajatellutkaan asioita samoin. Vaikka en uskonutkaan heidän osaavan lukea ajatuksiani. Se oli ja meni, onneksi :)

Kävimme eilen aisteinemme Antin kanssa Varkaudessa katsomassa autoja. Ei tullut kauppoja, mutta ihastelimme silmillämme muutamia. Hintaluokkaan sopivaa ei oikein ollut näköpiirissä tällä kertaa.

Ensi viikon perjantaina menen tutustumaan näyttöpaikkaani. Sain eilen viestin kanssa näytössä olevalta henkilöltä, että 5.9 sopii sinne koululle, että tulisimme päiväksi koko porukka, jotka siellä meinaamme sen näytön tehdä. Torstaina siis minun (onneksi vasta ensi viikolla) on taas käytävä yön yli nukkumassa "omassa pedissä" ja seuraavana päivänä pääsen takaisin tänne :) Yippiiiiiiii!!!

Arttu tulee huomenna tänne jo, ihanaa... =)