Ohi on, nimittäin joksikin aikaa hammaslääkärissä ramppaamiset! Tänä aamuna oli viimeinen kerta (-luojan kiitos). Kaikesta huolimatta sain sieltä mukaani aika sievoiselle summalle kirjoitetun laskun...281,60€!!!!!!!!!!!!!!(hintaan sisältyy edelliset käyntini.)
Aikas suolainen hinta, mutta ainakin purukaluston luulisi olevan kunnossa.
Tuntuu kyllä suussa hieman toiselta. Paremminkin sanoisin nyt, että kaikki oli ihan hyvin, ennen kuin kävin! Paikattava kohta oli hankalassa kohdassa (takaa, alahammas) ja nyt on aika hellänä poski ja leukaluu.

Piikkiähän sinne sullottiin koska en suostu ilmankaan siinä penkissä olemaan.
Nyt sain vielä kuin viimeisen kerran kunniaksi koko tapahtumien ajan itse katsellakin toimitusta joka minulle suoritettiin. =) Nimittäin lampussa olevasta peilistä näin kaiken. Mietin kyllä ensin, että katsonko minne ja miten se senkin puudutuspiikin sulloo... Ajattelin kuitenkin, että tuskin aivan heti siihenkään tilaisuutta tulee ja katsoin kunhan piikki oli uponnut minun ikeniini.
Eikä se sen näkeminen ainakaan minulla pelkoa lisännyt. Päin vastoin, lievensi kun pystyi katselemaan koko ajan aina halutessaan.

Kirjoittelin äsken hieman ja samalla pohdiskellen itselleni näyttöön tavoitteita henkilökohtaista näyttösuunnitelmaani varten. Torstaina meidän olisi mentävä viemään suunnitelmamme näyttöpaikkaamme heidän hyväksytettäviksi.
Kyllä siitäkin tulee jotain, ainakin sanomista jos ei muuta. En usko, että se jättää ketään sanattomaksi. Toivottavasti. =)