Lienee paikallaan sanoa ensin, että aamulla harmitti (HELVETISTI) huomatessani saapuneen tekstiviestin pariltani, jonka  kuului työskennellä parina tänä aamuna toteutetussa aistiradalla erityisoppilaille. Hän kirjoitti, ettei tulisi kouluun. NO EIPÄ TIETENKÄÄN! Sehän oli PÄIVÄN SELVÄÄ, kun hänestä oli kysymys!
Ei koskaan tikkua ristiin minkään yleisen tapahtuman vuoksi. Että olin vihainen...
Eipä se mitään, sain kuitenkin siihen itselleni kaverin ja kaikki meni oikein mukavasti. Olen oikein YLPEÄ itsestäni että selvisin kaikesta huolimatta siitä, vaikka tämä eräs teki moisen tempun.
Aistirata sujui ongelmitta lasten kanssa ja kaikilla oli mukavaa ,myös muut toimintapisteet onnistuivat hienosti.

No, sitten se päivä hieman "tummeni", sillä paikkakunnallani oli ala- ja yläasteen oppilaat laitettu koteihinsa sieltä löydetyn oppilaita koskevan uhkauksen vuoksi.
Mitä ihmettä voi liikkuu sellaisen mielessä(!?!?) joka tarkoituksella laittaa moisen... Tästä näkyi olevan jo lehdessäkin ja päivän aikana luokkakavereilleni soitti heidän lastensa opettajakin koululta jossa tämä tapaus oli sattunut.
Sitä kautta sainkin tietää ja kuulla asiasta.
Aivan JÄRKYTTÄVÄÄ jo senkin puolesta, ettei vielä mitään (luojan kiitos) ollut edes sattunut. Uhka mielestäni tähän riitti jo.

Huomenna isä tulee ja viemme tavarani suurimmaksi osin Antin luo.(Ne joita luulen, etten tarvitsisi enää...)
Tulossa on siis raskas päivä torstaista...Zzzz...Aamuaikaisella hyppään linkkiin ja matkaan takaisin tänne. Saa nähdä miten jaksan loppupäivän, koulua on kuitenkin klo 16 saakka... X X (varmasti on silmät aivan ristissä kuin jänöllä!)