Nimittäin kouluaamut.
Laskin äsken jäljellä olevan ennee 19. Ajattelin jo tekosyytä, millä saisi raaputtaa veikkauksen kalenteria aikaisemmin X) Jos ottaisin sen ns."aamukammakseni" raapia siten, että viimeisen luukun raapisin valmistumispäivänäni. Siinä tapauksessa saisi raaputtaa jo huiman monta aloittaessani sen...heh. Ainakin 5! (jos alkaisin tästä aamusta.) Kalenterini on kyllä Antin luona, ainakin vielä, eli tämä voi jäädä unholaankin.

Aivan ihanaa, illalla saa ruokaa ja jos otamme muutaman erikoisemman oluen ruokajuomaksi. Saa taas rentoutua kunnolla... Niin ja tiedä vaikka lähdemme siellä Varkaudessakin käymään illasta.
Aivan mahtava päivä tiedossa, alkaa sillä tentillä, johon en ole lukenut sanaakaan OIKEISTA monisteista!!!! Eilen illalla kaverini kertoi vinkkejä mitä sielunhoidosta opettaja saattaisi kysyä. (Minkä tyylisiä kysymyksiä.) Hän itse on saikulla, ollut jo pitkään jalkansa vuoksi eikä ole päässyt kanssamme kouluun hyvinkään pitkään aikaan :(
Toivottavasti hän pääsee edes valmistumisviikollamme mukaan luokkaretkellemme.
Olisi se niin kiva nähdä häntäkin jo piiitkästä aikaa ihan livenä, eikä aina vain mesen kautta tai kuulla puhelimenvälityksellä ääntä.
Eilen äänestimme luokkasormuksesta. Kalevalan Karhu voitti sen. Minä otan sen hopeisena, sillä pronssi värjää ikävästi ihoa.

Aamussani soi tällä hetkellä radio Rockista kuuluva Sex Pistols: Anargy in the U.K
Sen siivittämänä lentelen aamupalalle.