Hyvin alkoi uusi työssäoppimiseni. Aamulla en jännittänyt yhtään, en osannut edes.Tämä minua kummastutteli.

Eilen ajoimme autoa Varkauteen korjaamolle, sillä siitä rysähti sunnuntaina aika varmalla vaihdelaatikosta jotakin, kun ei enää vaihtanut vaihdetta 2 suuremmalle. Ja loppumatkasta kotiamme ajaessa se vaihtoi enää vain 1 vaihteelle.

Matka Varkauteen tuntui kestävän "ikuisuuden", aivan kuin olisi mopolla mennyt, vauhti ei päätä huimannut. (hyvä jos 40km/h) Sillä jos kaasutti kovemmin, niin se heitti vaihteen vapaalle. (automaattivaihteisesta autosta kyse)

Minä kehoitin Anttia sitten soittamaan hinauspalvelun paikalle hänen kirotessaan sitä, että oli lähtenyt itse autoa ajamaan ja kuinka se olisi pitänyt hinauttaa jo kotipihasta saakka. Sanoin , ettei se vieläkään olisi myöhäistä . Lisäksi asiaan vaikutti sekin, kun bensatankin merkkivalo sen vähyydestä syttyi palamaan ja sitä OLI ENÄÄ TODELLA VÄHÄN. Vastoinkäymisiä matkalla siis riitti.

Nyt tuli Antin tilaama polttoöljy. Piha loisti niin kirkkaana ja jyrinä oli valtava.Hetken jo luulin, että Antti tuli takaisin, mutta katsottuani ulos sain todeta ettei kuitenkaan. Oli lisävaloja niin maan perusteellisesti ja autokin oli suuren suuri.

Eipä kai tänne oikein muuta kummallisuutta kummoisempaa. Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

(Kyllä olisi tänä aamuna nukuttanut!!!)