Huomenta!

Taas uusi viikko alkamasa. Perjantaina kävi opettajani työssäoppimispaikassa.No koko viikko oli ollut melkoista hulinaa, tokihan se oli sitten kuin piste iin päälle, että työssäoppimiseniohjaaja ja näytönvastaanottaja vaihtuivat. Henkilökutaa on sairaana ja lisäksi kenellä on minkäkinlaista "ongelmaa"... Eipä se mitään, luullakseni kaikki kävi kuitenkin hyvin.

Arttu oli viikonlopun kanssamme. Oli todella antoisaa ja se tasapainotti hyvin rankkaa viikkoa.

Autosta aikoo Antti taas tänään soittaa liikkeelle, josko he tulisi yhtään vastaan sen korjaamiskustannuksissa. Se EI VOI LEVITÄ vielä, ajettuihin kilometreihin nähden. Hän on valmis ottamaan kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ja tekeekin sen.
Tilanne on rassannut häntä mielessä koko viikonlopun ja se onhieman näkynytkin joissain tilanteissa.(keskustelujemme yhteydessä.)

Ulkons kuulostaa satelevan ja tuulevan. Ei lainkaan hyvä yhdistelmä! Tuulisella säällä ei ole yhtään kivaa kävellä sateenvarjon kanssa. Se kun tahtoo kääntyä aina ympäri. Siinä on haastetta jo heti aamuksi.

Lauantaina ostin itselleni 3 paria sukkia :) 1 Viivi & Wagner pari,1 Pikku-Myy pari ja 1 cool...?(jotakin). Niihin meni reilu 11€, mutta niitäkin kun on ostettava. Varkauden Tokmanin valikoima oli aika suppea. :(

Hauskaa viikon alkua, minä lähden aamupalaa etsimään...

[aamupalanani Muksu: Puolukkainen ruispuuro... NAMS! X) ]