Kas niin. On nyt "helpottunut" mieli näyttösuunnitelman tekemisestä, sillä sain sen päätökseen. Jotakin kirjailin siihen ja lisäksi tein alustavan viikkosuunnitelman ensiviikolle jonka tulostin + tuokiosuunnitelmat päälle! Toivotaan että ne kelpaa näytönvastaanottajallekin...

Huomenna olisi lähtö sitten oman Rakkaan luo. Voi miten hurjasti sitä odotankaan! Oli hieman puhetta, josko menisimme illalla Varkauteen katsomaan Z-oneen siellä esiintymässä olevia artisteja (Ari Koivunen ja Teräsbetonista oli muutama hemmo).
Ei siellä tarttisi olla muuta kuin ihmisiksi kuuntelemassa musiikkia ja tulisi kotiin. Tuntuu että juuri nyt kaipaan jotakin sellaista elämystä. Kuunnella LIVE musiikkia.
Huomenna meillä olisi tentti, jossa SAISI olla aiheeseen (kristillisyyteen, olikohan sielunhoitoon...) liittyvää materiaalia, ja MINÄ OLEN NE JO ONNISTUNUT HÄVITTÄMÄÄN! X) Lueksin kuitenkin kirjasta joka minulla on niin sieltä täältä artikkeleita joiden otaksuin liittyvän "sielunhoitoon" heh..
Hyvä mennä kyllä tekemään moista tenttiä kun ei ole lukenutkaan moniste läjää ja kun en enää "omistakaan" moisia  XD . Ei paha! Jotenkin ei vaan enää jaksaisi stressata, vaikka loppurutistus enää jäljellä... Alkaa ottaa valtaansa "aivan sama-fiilis" kun ei vaan kostaudu sitte...
Aivan sama!
XD
Sain tänään tietää, että olivat sopineet luokassa, minun ollessani edellisen päivän koulusta poissa mahtavan migreenin vuoksi, että jokainen tekisi jollekin pikkujoulu lahjan ITSE. Ei saa ostaa mitään, ja se annettaisiin sitten luokkaretkellä ollessamme siellä Rantasalmen Järvisydänmaan mökissä majottautuessamme toisillemme. (olipahan vaikea lause... saakohan edes selvää...AIVAN SAMA!)
Sekin on nyt päänvaivana miettiä mitä ihmettä sitä väkertää... kun tuntuu etten osaa yhtään mitään. Oliskos kenellään ideoita mitä voisi itse tehdä? (En ole ompelija ihmisiä!)... ehdotuksia otetaan vastaan!!!!