Viimeinen viikko työssäoppimista ja tänään on sen viimeinen harjoittelupäivä. *huokaus*
On ollut yllättävän raskasta/ rankkaa. En osannut arvatakaan, miten laaja kirosanavarasto 8v-vuotiaallakin voi olla. Nyt sen tiedän, että sen ikäinen voi tietää jo melkoisen paljon ja liikaakin asioista, joita hänen ikäistensä ei edes tarvitsisi tietää. Se on mielestäni :(

Eilen kävimme Kuopiossa illalla. Antti oli myymässä yhtä aseistaan ja on edelleenkin. Kauppoja ei syntynyt. Ostaja jäi vielä "miettimään". 
Tänään tulee Arttu ja se on riemuittava asia! :)
Autonkin SAATAMME EHKÄ saada tänään takaisin. (jos niin käy, eipä ehditty siinä tapauksessa korjaamaan lainassa olleesta autosta kytkinvaijeria. Se kun ei ole vielä kokonaisuudessaan edes tullut..heh)

Tympii toisaalta, kun sunnuntaina joutuu lähtemään...
Pitää lähteä että voi palata :)

SAATAMME mennä sunnuntaina käymään Kuopiossa, kun Arttukin on vielä.Siellä olisi Kuopiohallissa jotkin markkinat... tai jotain. Minä olisin sitten jo puolimatkassa menossa takaisin omalle asunnolleni,mutta ei vielä viimeistä kertaa.

Luntakin on niin paljon, että eilen Antti teki jo pihalla lumityöt! Ja minun oli aamulla uppuroitava pysäkille,farkkujenlahkeet oli miltei polviin saakka lumessa ja tietääjhän sen, että sisälle mentyä ne kastuvat ellei kaikkea lunta saa kopistettua pois :(