Tein tässä loppu siivouksen yhteydessä tämän joulun ensimmäiset ja samalla tämän asunnon viimeiset joulutortut.
Ihan ajattelin tehdä huomista silmällä pitäen, että on edes tarjota kahvit mummolle ja äidille sekä veljelleni kun he saapuvat tänne minun päättäjäisiini. Mitenkään minä en niitä sen kummemmin juhli. On se kohteliasta edes jollain tapaa muistaa minun heitä takaisin päin. Opistolla saamme joulupuuroa luumusopan kera, niin katsoin että se olisi luontevaa siirtyä sitten kotiin juomaan kahvit. :)

Pesukoneen kanssa äsken "taistelin"... heh. Otin verhot ikkunasta ja ajattelin, että samahan ne on pyörittää koneen kautta, kun ovat niin ohutta kangastakin että ehtivät kuivaakin hyvin lauantaihin mennessä. Katsoin ohjekirjasesta mikä ohjelma olisi lyhyt ja hyvä. Nooh, jonkin ajan kuluttua ohjelma vaikutti pysähtyneen. Sammutin virran ja odotin että luukku aukeaisi. *NAPS!*
Luukku avautui mutta mukana tuli myös vettä!!!
Mitä ihmettä!? Eikö se ollutkaan vielä pysähtynyt... mitähän se mietti... minä aloin pohtimaan.
No, verhot otin pois, sillä en laittanut edes pesuainetta. Puristin ne käsin kuivaksi ja laitoin vaatehuoneen tangolle kuivamaan. Sitten aloin etsiä ohjelmakiekosta kohtaa, mistä se poistaa koneesta veden. Helpommin sanottu kuin tehty. Kiersin kiekkoa varmasti joka ikisen kohdan, kunnes viimein löytyi kohta,jossa se poisti veden. *ISO ONNEN HUOKAUS!* Viimeinkin!
Ei tässä jouda enempää nyt kirjailemaan, eipä olisi kyllä aikaakaan. X)