Eilen (maanantaina 22.12) aamulla lähdimme työkkärin kautta Kiuruvedelle.
Sain työkkäriin uuden ajan 8.tammikuuta saapua uudestaan.
Matka oli Kiuruvedelle mennessämme kovinkin huono. Lunta satoi melkoisesti, vasta Iisalmessa ollessamme menossa, sää selkeni ja eteensä alkoi nähdä hyvin.
Ensimmäisenä perille päästyämme, otimme veljeni kyytiin ja menimme mummoni luo.
Seuraavaksi suuntasimme sieltä kummini luo ja siitä vielä isäni luo.
Kotiin saavuttuamme, olimme aika kuitti väsyneitä, sillä matkanteko oli vienyt voimiamme.
Saunoimme vastan kera ja otimme saunan jälkeen muutamat oluet. Siinä olimme sitten Antin kanssa lähdössä katsastamaan paikallisiin kuppiloihin maanantai illan meininkiä, kun eräs uskovaisempi naisihminen soitti ja kertoi kuulleensa minun olevan pitäjässä ja tahtoi tuoda oman onnittelunsa minulle henkilökohtaisesti. Voi jummi!Silloin alkoi pikasiivous!! Ja minä säntäsin vessaan hampaiden pesulle, koska tiesin tämän vieraan halaavan minua ja jottei hän haistaisi minun hengityksestäni juomiani oluita.
Hänen lähdettyään rikoin erään aikaisemmin vannomani lupauksen:
"En mene koskaan enää Havannaan!!!"
Sieltä kuitenkin löysimme pian itsemme.
Seuraavaksi siitä suuntasimme vielä Pikkukiuruun. Meitä seurasi sinne joku rillipäinen vanhempi mies, joka laulaa luikautti karaokea raiskaten Pelle Miljoonan  kappaleen "Moottoritie on kuuma". Hän sanoi vain sanat, laulamisesta ei ollut tietoakaan. Samaisessa paikassa sain elämäni KAMALIMMAN "valkovenäläisen-drinkin"!!! (Pelkkää viinamaitoa! HALOO!) En saanut valitetuksi edes siitä.
Huomenna aamulla klo 10 aikaan Antti saa hakea Artun. :)
Pikkuinen tulee luoksemme jouluaatoksi. Menemme syömään Antin vanhempien luo ja siellä käy joulupukkikin. Hauska nähdä, miten Arttu reagoi siihen, pelkääkö, onko ihmeissään vai eikö ole moksiskaan. ;)
Hauskaa ja huisia on siis huomiselle luvassa.

Oikein lämmintä ja siunattua joulua kaikille lukijoilleni. =)