Se ei ole niin yksiselitteistä ja "auvoista" asua omakotitalossa. Sen sai taas äskettäin todeta ja osin myös tuntea.
Minä kävin suihkussa, samalla kun Antti oli käymässä wc:ssä. Pöntön vesihana oli auki ja minä valutin vettä suihkussa. (en mitenkään normaalia 5min suihkua enempää/ pidempään). No vesipumppu ei tykännyt, se ei ollut nostanut siihen pyttyyn vettä laisinkaan ja jäi "junnaamaan" ts. huutamaan paikalleen, eikä nostanut vettä siihen mittarin rajaan saakka, missä se katkaisisi itsekseen sen veden nostamisen. Siitä kuului ärräpäitä isännän suusta.
No onhan se raivostuttavaa kun ei voi elää normaalisti vaan on oikeasti katsottava mistä voi laskea vettä mihinkin aikaan. (mitkä vettä käyttävät laitteet ovat päällä samaan aikaan.) Ei normaalioloissa moista tartte miettiä! Ei ainakaan vuokralla asuessaan.

Sitten alkoi valokatkaisin keljuilla. Ei mennyt enää valot päälle katkaisimesta kääntämällä. Ei ollut vika sulakkeessakaan ja se piti avata se katkaisimen rasia ja katsoa missä vika oli. Aikansa sitä sähkömehenä rassattuaan Antti sai sen taas toimintakuntoon. HYVÄ, JES!
Oli tässä vielä jotakin mutten enää muista mitä, asumiseen omakotitalossa se kuitenkin liittyi...
Ai niin, Antti jo suutuksissaan totesi että "Vieläköhän se jokin omakotitalo kirkolla olisi myytävänä!?" Ilmeisesti alkaa välillä tosissaan raivostuttaa tämän mökin kenkkuilut.

Ehanaa kun tällä viikolla se hurjan täräkkä-täti ei ole enää töissä kuin huomisen, ennen kuin jää lomalle :) Ai miten MAHTAVAA!
Anteeksi vain, mutta olen niin kyllästynyt hänen tapaansa/tyyliinsä tehdä töitä, naama aina happamana ja tyrmää kaikki ideat ellei ne ole HÄNEN keksimiään!!!!
Voi luoja!
Hän jos kuka olisi joutava jo ennenaikaiselle eläkkeelle paikasta.... kai hän siellä jotain saa aikaankin, mutta kaikesta huolimatta, voisi alkaa jo tehdä tilaa nuoremmille ja muille työntekijöille, hällä kun tuskin on enää montaakaan työvuotta jäljellä.