Ainakin lunta on tullut puiden täydeltä ja katollammekin sitä on niin paljon, että aamulla sain jännätä pääsisinkö edes ovesta ulos lähtemään, kun koko ajan sieltä kuului jytisevän portaille lunta. Onneksi ei ollut suuremmin juuri oven takana jotta minun ei tarvinnut alkaa "apinoida" ulos ikkunasta... Tuokaan vatsa kun ei mene enää kovin paljon sisäänpäin edes vetämällä..heh.
Kävin aamusta luomassa portailta lumet kaiken varuiksi ennen töihin lähtöä ja koska siinä oli meillä sähkökatkoskin, niin en voinut mitään "virtaa" vaativaa puuhaakaan tehdä. Käytin sen ajan joulukorttien tekemiseen. Niitä näki askarrella ihan luonnonvalossakin :) Ja koska edellisenä päivänä olin saanut postitse askartelumatskua korttiaskarteluihin ajatellen, olipa hyvä nyt päästä toteuttamaan ne kortiksi saakka.

Tottakai alkoi sataa lunta juuri silloin, kun minun oli määrä lähteä kävelemään töihin. Olinkin melkoinen "Lumiakka" perille päästyäni. Piti laittaa jopa sormikkaat ja pipo patterin päälle töissä kuivamaan, koska lumi joka satoi, oli varsin märkää. Meillä olikin keli hieman plussan puolella... (taisi olla 0.3 astetta kun lähdin töihin).

Enää en uskalla oikein mennä sinne eräälle nettisivustolle (nettikauppa) jossa myydään askartelutarvikkeita. Huomasin eilenkin tilaavani sieltä jopa 2 kertaa!!! Joten sitä menoa minun rahavarantoni hupenevat melkoisen rivakasti...heh. Sanonkin sitä "kirotuksi kaupaksi". XD

[...Odotan kovasti jo perjantaita... on niin jännää tiedossa että en meinaa pysyä "housuissani".
]

Mieliteoksi ilmeni tänään saada riisipuuroa ja rusinasoppaa.. merkillistä. Mutta edelleen takaraivossani kummittelee myös eilisen mieliteko joka oli porkkana-, lanttu-, sekä maksalaatikko! Voi kun saisi vaikka aamiaisella riisipuuroa rusinasopan kera ja sitten päivällä voisi olla tarjolla jouluisat laatikkoruoat...Mmmm...
Näen varmasti untakin jo noista ruoista kun niin kovin olen niitäkin ajatellut nyt... No, ei ainakaan voisi sanoa painajaiseksi. Se olisi paremminkin "unelmien" täyttymys saada nauttia edes unissaan, ja ainakin tulisi halvaksi!