Aamusta olo oli varsin vetämätön. Ehkä se johtui osittain huonosti nukutusta yöstä. En oikein meinannut ensin saada unta ja kun viimein pääsin uneen, sain herätä wc-hätään :( Kurjaa! Mutta pakkohan se oli nousta...
Nooh, aamupäivästä siinä klo 9 maissa kun olin jo aamupalaakin syönyt ja kuluttelin aikaani netissä surffaten alkoi tuntua ylävartalossa painetta. (rintakehästä ylöspäin, hartiat ja niskanseutu.)
Niinpä menin petiin viltin alle makoilemaan ja kuuntelin radiota. Nukahdin ja 1h unosetkin siinä tulin vetäisseeksi kuin huomaamattani. Lieneekö ollut verenpaineet jotenkin koholla, en tiedä kun en lääkäri ole.
Noh, herättyäni oli olotila korjaantunut ja nousin siivoilemaan askarteluhuoneen pöytää. Väsäsin siinä samalla 1 pääsiäiskortinkin kun intoa riitti :)

Alkoi paistaa ulkona aurinko ja se innoitti minut pukemaan enemmän päälleni ja kipaisin kävellä omaan tahtiini postia hakemaan. Oli ihanaa kävellä auringon paisteessa ja katsella valkoista luontoa samalla. Siinä sai hyvän happihypynkin itselleen.

Antti tuli kotiin ja aikoi lähteä käymään radalla kahvit juotuaan. Mietin hetken, että "mitä minä kotonakaan yksin tekisin, juurihan olin koko päivän ollut yksinäni ja nukkunutkin riittävästi!"
- Minä taidan lähteä mukaan, kun on noin kaunis  sääkin...
Niinpä aloin survoa kenkiä jalkaani ja lähdin minäkin.
Istuin radalla ollessa autossa koska vatsani ei siedä paineaaltoa joka mahdollisesti katoksessa ammuttaessa tulisi. Kauaa siellä radalla ei mennyt kun Antti oli ammuksensa ampunut.
Sitten suuntanamme olikin (minun yllätykseksikin) Varkaus!

Kävimme kaupoilla ja minä ihastelin joka kaupassa erilaisia muovikulhoja... tutkailin olisiko muita "muotoja" sisäpinnalla kuin normi sileä. Ei ollut...(ajatuksenani olisi tehdä hyydytettävä juustokakku, ja olisi kiva jos kakun ulkomuoto olisi jonkin muunlainen kuin "sileä"..)
Sen sijaan eräässä liikkeessä oli erilaisia kuivakakkuvuokia poistomyynnissä. (valualumiinisia). Soitin äidille kysyäkseni millaisia ne vuoat olisi käytännössä, jotta tietäisin kannattaako sellaista ostaa ollenkaan... Ne olisi kyllä olleet jykeviä niin painoltaan kuin näyttävyydeltäänkin. Äitini todettua. että niihin jäisi helpolla kiinni taikina, ja että niitä ei EHKÄ saisi pestä pesuainevedellä, minä jätin ostamatta.
Ostin kuitenkin pienen silikonisen nallevuoan, se maksoi vain 5€. Olin talvella tilannut joulun alla vastaavanlaisen mutta se oli jokin metallinen teflon päällysteinen vuoka. Kuva oli mielestäni kyllä aikalailla samanlainen...

Lisäksi kävimme eräässä toisessa "halpakaupassa" jonka mainoksesta olin nähnyt "pitkiksiä naisille 10€/3kpl"-mainoksen. Kävin kuikkimassa, millaisia ne mahtoi olla... Noh, mukaani ne lähti, koosta en ole varma onko yhtään passelia sattunut sekaan. (otin hieman erikokoja, sillä ei nuo nyt niin hintavia olleet jos à hinnaksi tuli 3.33€ . Kaikki entiset on alkaneet hajoamaan siihen pisteeseen että ajattelin tuon tarjouksen käyttää hyödyksi!

Antti osti samaisesta liikkeestä täytekakun joka oli ystävänpäivä aiheinen ja siksi maksoi niin vähän (oli kai jokin poistotuote) heh.. Kotiin päästyämme keitin itselleni teetä ja Antille kaffet ja YÖK! Syötyäni lisäpalan kakkua tuli äklö-öklötys-olo!!! HYI! Miksi sitä ei osaa/ voi jättää aina syömistä siihen yhteen palaan!!? Nyt saa kärsiä sitten koko illan ellotuksesta imelän vuoksi.
Paras olisi mennä pesemään hampaansa ja alkaa pikkuhiljaa painua petiin...
- Niinpäs teenkin!