Nyt on piiperolle hoitopöytä ostettu!
Katselin eilen netistä eripalstojen myynti-ilmoituksia ja niinpä edullisin ja "parhain" vaihtoehto tuli vastaan (en millään tapaa tahdo mainostaa) mutta "Huuto.netistä" sen löysin. Hintaa oli 22€ ja ostin sen tänä aamuna heti pois kuleksimasta.
Tuote oli Ikean sininen hoitopöytä jonka mukaan tuli 3 itse ommeltua päällistäkin. Ihan simppeli eikä kovin tilaakaan vievä.
Se ei vielä kuitenkaan tarkoita että piiperolla olisi vielä lupa syntyä, sillä täällä on vielä tavarat järkkäämättä kaappiin. Pestyä ne sain heti pikimmiten lomani alettua, mutta ovat takaisin äitiyspakkauksessa!

Eilen askarsin korttipohjia (leikkelin) isommista kartongeista. Mieli tekisi tehdä vain kortteja... hih..

On tämä hullua!
Näin muuten unen viimeyönä jossa serkkuni joka on vielä antanut odottaa oman lapsensa syntymää oli unessani käynyt perheineen lapissa lomareissulla ja tehnyt siellä sen tytön. :)
Aamulla herätessäni en heti tajunnut oliko se unta vai oliko he todella olleet lapissa ja hän käynyt samalla reissulla synnyttämässä!?
Minun oli oikein katsottava kännykästäni saapuneet-viestit, mutta ei siellä ollut mitään ilmoitusta siitä, että hän olisi saanut lapsen. Joten se olikin unta. XD
No, kaikkea se vesisuonen päällä nukkuminenkin vaikuttaa unimaailmaan... ei sillä etteikö tilallani olisi asiaan vaikutusta...
Juupsista.

Piipero sitkuttelee välillä melkoisen kovastikkin joten ainankin hän on siellä ns."hyvässä hapessa". :)
Jos tästä alkaisi jotakin tekemään..aamupalan sain jo syötyä, mutta tiedä sitten sen ravitsevuudesta (teetä + 2 ruisleipä palasta meetwurstin kera) XD