Tänään saimme kutsun saapua erääseen naapuristamme viettämään juhannusta. Koska kyse on sellaisesta naapurista jossa emme ole vielä käyneet kertaakaan koko aikana kun tässä olemme asuneet, minä ajattelin viedä raparperipiirakan samalla. Sinne on kutsuttu kaikki tästä meidän tieltämme ja etenkin kun eräs toinen naapurimme kertoi vievänsä kuohuviiniä (jota tuskin tulen ottamaan) ajattelin, että olisi kohteliasta viedä jotakin kesäistä itsekin..
Makkara yms grillattava kun tuntuu kuuluvan juhannukseen itsestään selvyytenä muutenkin, niin jo senkin vuoksi ajattelin viedä jotakin ikään kuin vastapainoksi sille makkaran mussuttamiselle. :)
Ihmiset jotka sinne tulevat ovat pääasiassa vanhoja, liki eläkeläisiä kaikki.
On hauska mennä siellä käymään, sillä ohjelma tuntui olevan niinkin "virallista" että klo 18 on lipunnosto jonka jälkeen on kokko. Ei tarvitse meidän lähteä Artulle etsimään mistään "lastenkokkoa" jonka polttaisivat aikaisemmin ennen puoltayötä kun naapurissa senkin näkee :)
Ehkä liukenemme siitä sitten joko käymään Antin vanhempien luona, ovatko sitten mökillään tai omassa kotona.
Mikäli jollakin on ideaa vaikkapa suolaisesta leivottavasta niin laitappa kommenttiin vinkki tai linkki ohjeeseen jotta voin miettiä myös muita vaihtoehtoja. Meillä vain itsellämme kasvaa raparperiä joten se olisi sen vuoksi varsin oiva ja kesäinen teos tehdä esim.raparperipaistosta /-piirakka. :)

Tänään meillä oli n.4h sähköt poikki. Onneksi ne saatiin takaisin sillä yllättävästi elo vaikeutuu ilman sähköjä. Sen huomaa etenkin kun on vauva talossa.
- Et voi lämmittää maitoa mikrossa enempää kuin liedelläkään
- Et voi vetää wc:tä (vesipumppu toimii sähköllä!)
- Et voi keittää kahvia tai lämmittää muutoinkaan sisällä ruokaa.
- Et voi mennä tarvittaessasi pesulle ->tai laskea vettä muutoinkaan...EI EDES KÄSIENPESUA VARTEN!
- Et voi katsoa tv:tä -> ei ongelmaa minulle mutta sen sijaan nettiin ei pääse jonka pidemmällä tähtäimellä voisin kokea itselleni jonkin asteiseksi ongelmaksi.

Siinäpä niitä lueteltuna seikkoja... Nyt voisin (jos ehdin) askarrella vaikka kortteja hieman Kertun (TOIVOESSANI) nukkuessa vielä jonkin (pitkän) tovin :)