Se ei siis ole huono juttu ollenkaan, että minun äitini tulee ollessaan lomaviikolla meille. Näin me pääsemme Antin kanssa perjantaina elokuviin katsomaan (toivoni mukaan!!!) elokuva Täällä pohjan tähden alla II.
Sen päätteeksi oli tarkoitus tulla kotiin syömään jotakin hyvää ruokaa jonka ehkä laitamme siten valmiiksi jotta äidin ei tarvitse kuin laittaa se uuniin lämpenemään sovittuna aikana. :) Jei! Että on taas kivaa.
Tarkoitus oli tehdä ehkä pinaattimuusia sekä karjalanpaistilihoista leikata pois ne "ihra" kohdat ja paistaa niitä runsasmäärä uunissa ja siihen joku kastike. Juomaksi valkoviiniä ja jälkkäriksi jotakin MMMmmmuaaah, mahtavaa eikä mitään liian "kevyttä" :D heh...
Että kyllä täällä odotellaan jo mummoa saapuvaksi kylään.

Olemme Kertun kanssa kulkeneet ahkeraan perhekerhossa joka torstai siitä saakka kun sain tietää sen olevan tuossa meidän lähellä. Lisäksi aloitin viime torstaina metallilangan punontakurssin kansalaisopistolla. Mielenkiintoista on kovin. Sain aikaan ensimmäisellä kerralla pienen roikkumaan laitettavan tuikkulyhdyn. Mietinkin, että alkaisinko tekemään jatkossa vaikka kuusenkoristeita hopeoidusta langasta, tähtiä ja sydämiä kaaospunonnalla tehden. Voisin kysyä, mitä mahdollisesti tulemme tekemään siellä "Jouluisia askarteluja kurssilla" joka on 2 illan mittainen ja sama opettaja pitää sitä kuin tätäkin. :)
Siitä vastauksesta riippuen päätän jatkanko vaikka tuikkukippojen punomista vai tekisinkö vaikka naulakkokoukkuja ja kenties kokeilisin enkelin tekoakin. Viime kerralla (joka oli kerroista ensimmäinen) muutamat tekivät enkelin ensityökseen ja se näytti aika kauniilta :)
Katsotaan siis mitä mahdollisesti alan väsäämään, tällä viikolla sitä kurssia ei taas ole, mutta ensi viikolla sitten taas =)

Olen neulonut jo 2 huopalapasetkin toisesta parista puuttuu peukalot, mutta muuten ovat valmiit. Jei, iski se neulonta innostuskin näin ilmojen viilennyttyä. Eipä sitä huvittaisikaan puikkoja heilutella helteessä. Sehän huopuisi jo sitä mukaa kun lanka käsissä kulkisi. xD
Jännäänkin nyt, tuleeko pikkusiskoni mahdollisesti saamaan itselleen lapaset pukin konttiin jos ne pestessäni huopuu ja kutistuu sen verran paljon ettei ne ole enää minun käsiini sopivat. Katsotaan kuinka siinäkin käy.
Kertullekin ne on aivan liian suuret. Kyllä niille joku pitäjä vielä löytyy! Lupaan sen. :)

Meinasimme käydä Pieksämäellä ostamassa kumurit sekä Moilasen leipomon myymälästä pitää ostaa leipää samalla reissulla, vaikka rahaa ei ole kovin paljoa, mutta pitää kaikki hyöty ottaa irti jos sinne menee ja silloin kun sinne menee. Pullapussejakin sieltä saa 1€/pussi joten taidan satsata itse niihin epäterveellisyyksiin. Voin vakuuttaa niiden olleen ERINOMAISIA! (nimimerkillä: "Useaman pussillisen niitä tuhonnut...")