Täällä kiherretään jo jännityksen vallassa, sillä huomenna iltapäivästä aikoi erittäin hyvä ystäväni tulla visiteeraamaan meillä. Jippi Jai Jeee!!!
Aamulla paketoin hieman hälle mukaan lähtevää lahjaa sekä tein myös riisisuklaata, jota olen aikonut tehdä häle kotiin pojilleen viemisiksi. Lapasetkin tuli tehtyä syksyllä ja ajattelin antaa myös ne kaverilleni.(Mikäli ne ei vain ole aivan liian ylipienet, sillä minulle ne ovat juuri naftit->ei yhtään tyhjää tilaa siis.) 
Pahoin pelkään, ettei ne sovi hänenkään kätösiin, sillä hän on ainakin minua pidempi... Ne vaan on neulottu huopuvasta huopalangasta, joten en ole uskaltanut pestä jotta en joudu ostamaan sen vuoksi nukkea jonka käteen ne olisi sitten sopivat. XD

Odotellaan täällä myös isäntää kotiin, riistaruoan valmistus kurssilta. Soittihan tuo sieltä jo ennen puoltapäivää (alkoi klo 10) että kohta on heillä ateria valmis. Ihmettelin että olikos heillä jälkiruoka tekemättä vielä vai meinasivatko syödä sitten hartaasti vajaat 2h, sillä se kurssi oli merkitty kestäväksi klo 10-14. Vitsailin siihen sitten että :
- Jospa siihen oli varattu tuplasti aikaa, jos joku sössisi sen ruoan niin ehtisi valmistaa vielä uuden :)

Viluttelee hieman kun eilen Kerttu pukli molemmille minun pitkähihaisistani ja aamulla pesin koneellisen pyykkiä mutta ei se ole vielä kuiva... Täytyy värjötellä t-paitasillaan. Mieli tekisi vetää viltti niskaan. Ah... Ehkä teen lämmikkeeksi ihan vain lasillisen glögiä. Jospa se lämmittäisi edes hieman.

Mieliteotkin vaivaa kun en ole ostanut mitäään namiakaan moneen päivään...
Eilen tein mustikkahyvettä joka taisi upota sitten enimmäkseen isännän kitusiin. Noh, ei näy minussa ne syödyt mustikkahyveet. On tässä omassa ruhossa kantamista jo tälläkin painomäärällä. xD

Kerttua kiinnostaa erittäin pljon täällä yläkerrassa Isukin asehuone. Se pyyhältää sinne kontaten heti jos silmäni välttää. Sitten kolistelee ja paukkaa siellä ja minun on kiiruhdettava hakemaan ettei ehdi särkemään mitään. Alan olla jo minäkin sitä mieltä että se jonkinlainen portti siihenkin huoneeseen voisi olla jo paikallaan. (Se täytyy vain ensin joko rakentaa tai sitten ostaa jostakin...)
Portaisiin ne rakennettiin itse, aikanaan Artun vuoksi. Nyt on sitten hyvä ollut Kertun aikaan, kun on saanut olla huoleta kunhan muistaa vain sulkea portin tullessaan yläkertaan.
Kertulla on minun mielestäni 2 hammasta alhaalla ja 2 ylhäällä jos oikein katsoin aikaisemmin hänen huutaessaan selällään hoitopöydällä. Ei voinut olla näkemättä sitä kitaa siitä kulmasta :D