Böhöö!
Terveisiä uudesta mutta niin KAMALASTA asumuksestamme!
- KYLLÄ ON IKÄVÄ ENTISEEN ASUMUKSEEN joka oli sentään täysin sokertitoukaton ja uutuutena on olleet muurahaiset!!!!Yääääk!!!!!

Alussa meitä piti jännityksessä sekin, että koska entisen asukkaan vieraita sattuu meidän ovelle vahingossa. No, siihen ei mennytkään kuin vajaa 2viikkoa.
Ovikello soi ja minä menin avaamaan, niin siellä notkui joku nuorehko mies (ehkä likempänä keski-ikää oleva ...) silmät päässä pyörien kuin hedelmäpelissä ja tuijotti minua hölmönä kunnes kysyin:
- NIIN?
Sitten hän sai artikuloiduksi vaikkakin varsin epäselvästi kuten nyt nousujohteisessa-tanakassa humalatilassaan vaan pystyi:
- Annnnt-heekshi...mhi-nä thai-shin thul-la vhää-rhäll-le o-vhelle...
- No ei mitään! *vedin oven kiinni sen nenän edestä*

Ei sitten tajunnu että ovessa luki jo uusi nimikin! Ja isäntä oli tietoinen siitä, että tällä tässä aikaisemmin asuneella sattui olemaan juuri sinä lauantaina tuparit siellä UUDESSA asunnossaan.
Ei leikannu lanttu sitten sen vähää että EIKAI KUKAAN PIDÄ "TUPAREITA" siellä missä ENNEN ASUI vaan siellä minne juuri MUUTTI!!
Nooh, meitä on niin moneen junaan.

Hyvää synttäriä mulle huomiselle. Se on jo eläkekin sitten taas sen verta likempänä :) Ainakin 1 vuotta! :D

Nyt ulos kun aurinkokin paistaa, on täällä sisällä jo tullutkin oltua kun leivoin suklaa-kuningatar muffineja ja sen päälle siivosin. Saan huomenna enon vaimonsa kanssa, kera minun äidin kylään. On siis koitettava laittaa asuntoa edes hitusen "parempaan" kuntoon. :D

Palaan- jos ja kun palaan! XD