Itselleni muistiin tämä kun tuli juuri tuolla vastaan :)
Raparperihilloke:
-
noin 2-2,5 dl pakasteraparperikuutoita
-
1 dl sokeria
Annetaan kiehua kunnes raparperit ovat pehmenneet ja neste vähentynyt.
Mansikkahilloke:
-
noin 2,5-3 dl pakastemansikoita
-
0,5 dl sokeri
Annetaan kiehua kunnes mansikat ovat pehmenneet ja neste vähentynyt.
Täyte:
-
2,5 dl vanilla Floraa vispattuna (josta vähän syötiin heti tuoreiden mansikoiden kera :)
-
Purkillinen sunnuntain vaniljatuorejuustoa jaetaan kahteen kulhoon, toiseen lisätään jäähtynyt mansikkahilloke ja toiseen raparperihilloke.
-
Molempiin täytteisiin 2 liivatelehteä.
Painele pohjataikinan suoraan tarjoilulautaselle 20 cm irtopohjareunan avulla ja levitä mansikkatäyte ja raparperitäyte. Annetaan hyytyä seuraavaan päivään ja koristellaan tuoreilla mansikoilla.
(ohje täältä Annikan keittiössä-blogista:
http://annica2.vuodatus.net/blog/1987985/raparperi-mansikkajuustokakku/ )
Kommentit