Itselleni muistiin tämä kun tuli juuri tuolla vastaan  :)

Raparperihilloke:

  • noin 2-2,5 dl pakasteraparperikuutoita
  • 1 dl sokeria

Annetaan kiehua kunnes raparperit ovat pehmenneet ja neste vähentynyt.

 

Mansikkahilloke:

  • noin 2,5-3 dl pakastemansikoita
  • 0,5 dl sokeri

Annetaan kiehua kunnes mansikat ovat pehmenneet ja neste vähentynyt.

 

Täyte:

  • 2,5 dl vanilla Floraa vispattuna (josta vähän syötiin heti tuoreiden mansikoiden kera :)
  • Purkillinen sunnuntain vaniljatuorejuustoa jaetaan kahteen kulhoon, toiseen lisätään jäähtynyt mansikkahilloke ja toiseen raparperihilloke.
  • Molempiin täytteisiin 2 liivatelehteä.

Painele pohjataikinan suoraan tarjoilulautaselle 20 cm irtopohjareunan avulla ja levitä mansikkatäyte ja raparperitäyte. Annetaan hyytyä seuraavaan päivään ja koristellaan tuoreilla mansikoilla.

(ohje täältä Annikan keittiössä-blogista:
http://annica2.vuodatus.net/blog/1987985/raparperi-mansikkajuustokakku/ )