Enää 1 yö aattoon. Vaikka minulle asialla ei ole kovinkaan suurtamerkitystä. Siinä se on päivä kuin muutkin. Eilen oli havaittavissa kirkolla käydessämme kauppojen edustalla jonkin sorttista "jouluhysteriaa". En ymmärrä mokomaa ollenkaan. Ovathan kaupat kiinni muuloinkin kuin vaan jouluaaton jälkeen. Ja on pärjätty ennenkin. Kukaan ei varmana tule siihen kuolemaan. Miten voisikaan kun ihmiset ostelevat nykyään niin älyttömät määrät ruokaa ym ylimääräistä hömpätettä!

Käväisin suihkussa ja laitoin pyykkikoneen päälle jotta vaatteet joita kotipitäjään mennessämme mahdollisestikin tarvitsen olisi puhtaat. Aika erikoista miten saan itseni näin "lomalla" ollessa aikaisin aamusta suihkuun... johtunee kai siitä että ei tarvitse lähteä kävelemään aamupimeään ulos...Vai olisiko vain hyvin nukuttu yö se syypää ...

Teimme Antin ja Artun kanssa vierailukierrosta iltapäivästä. Ensimmäisenä oli Antin vanhemmat (koska Arttu uinahti automatkalla). Seuraavaksi olisimme menneet Antin tädin luo, mutta ajoimme vain ohitse koska auto ei ollut pihassa. Siksipä suuntasimmekin Antin sedän luo ja matkalla, yllätys yllätys , Arttu nukahti. Siis Arttu nukkui autossa kun me kävimme viemässä kaffepaketin Antin sedälle ja saimme sumpitkin juodaksemme siellä. Huomenna meidän on määrä käydä syömässä Antin vanhemmilla iltapäivästä. Saimme jo pienet maistiaiset heidän kinkustaan ja oli mureaa =) Nams! Että aamulla eikä muutenkaan ennen sinne menoa passaa syödä jotta sitten maistuu siellä laatikot ym herkut  =)

Tälle illalle luvassa on meidän Antin kahden keskinen "joulusauna"... Ihanaa. Hain jo puutkin äsken valmiiksi... Zzzshhh..