Niin alkoi uusi viikko, vaikka loma jo onkin , niin siitä huolimatta noustava oli aikaisin. Tiedä sitten tuosta lopputuloksesta, olisin ehkä odottanut parturin (kampaajan) leikkaavan enemmänkin, mutta en vain saanut suutani auki, on tämä nyt siistimpi kuin ennen leikkausta. Ja sain kaiketi 4€ alennusta...(puhelimessa hinnaks sanottiin 24€, mutta 20€ otti)

Otin tuassa päikkärit, minä jaksannu enää lähteä uudestaankaan kirkolle Antin kaveriksi mökiltään autoa hakemaan. Ennemmin teen kotosalla ruoan valmiiksi. Herkullisia kerma-marinoituja pihvejä ja kastikkeen koitan väsätä siihen... Salaatin virkaa saa hoitaa kirsikkatomaatit joita ostin myös =) SLURPS!! 

Taas meinasi uni tulla bussissa sekä mennen että tullen. On se vaan ihme vehje. Ja kun aamulla Antin kellon soidessa olin aivan virkeänä itsekin! Ai meinasin unohtaa, että jälkiruoaksi kahville paistoin jo aprikoosirahka tassuja =P Ihan tässä nälkä tuleekin jo ajatellessa koko menúta =)

Paketoin äsken ne muutamat hankkimani joululahjatkin, jotta eivät pyörisi pöydillä. Jospa ne pysyisi edes siten hieman "puhtaampina" =) Onhan niissä suojakääre nyt =) =)