Eilen katsomamme leffa oli MUSTA JÄÄ, eikä mielestämme lainkaan hullumpi. Oli paljon kohtauksia joissa itse koin ristiriitaisia tunteita, mutta se oli onneksi elokuva ja lopussa kuitenkin annoin anteeksi juonen kannalta melkoisen oleellisen asian. (En paljasta mikäli joku sen tahtoo käydä katsomassa tai aikoo sitten sen vaikka vuokrata...) Täällä ollaan heräilty jo ajoissa ja pyykkikonekin taitaa juuri pysähtyä joten pian voimme lähteä Antin kanssa radalle.

Hyvänen aika! Tajusin vasta äskettäin äitini soitettua, että "TOSIAANKIN KALENTERI AIKA ON ALKANUT!" Eipä käynyt mielessäkään, vaikka olin minä ottavinani mukaani postissa saapuneen Savon Sanomien kalenterin... heh.

Käytiin Antin kanssa leffassa (taas kerran, kun eilen viimeksi kävimme teatterissa..) katsomassa "Raja 1918". Oli oikein mukava, paikoin se tuntui etenevän hitaasti tai sitten se vain tuntui kun ennen sinne menoa oli olotila aika väsähtänyt. Kaikesta huolimatta, se oli hyvä ja suosittelen! Mielenkiintoisia juonen käänteitä siinäkin! =)

Ja Hellulle kun kysyit kommentissasi "oliko se ruoka edes hyvää?" Niin voin vastata että ;" pettymys! Ihan liian tavallista, nimensä mukaan "spagetti alla bolognese!" Ei nyt kovinkaan kummoista.