Aamulla oli ihana herätä hyvin nukutun yön jälkeen. Unessa tosin minun oli paimennettava 2 pikkulasta ja minun olisi pitänyt saada heidät päikkäreille mutta he eivät suostuneet. Taisin siinä heille hieman hermostua siitä syystä ja sanoa jotenkin ´pahasti´. Menin heti ajoissa suihkuun tiskattuani edellisen päivän tiskit. Sitten olikin hyvä alkaa laitamaan ruoaksi pihvejä. Antin haettuaan tänne pikkuisen Artun :)

Arttu seisoo välillä huomaamattaan ilman tukea, mutta nappaa kiinni kun hoksaa sen itse. Ei liene enää kaukaa se, että ottaisi "vahinko" askeleen. Sitä odotellessa... Huomen aamulla joudun nousemaan kampaaja aikani vuoksi "ihmisten aikoihin" ei siis ole lupaa makoilla koko päivää. Saa ainakin hiuksensa ojennukseen sillä reissulla. Jo tässä alkaakin olo olemaan kuin röllipeikon lapsella. Hiuksisto sojottaa joka ikiseen ilmansuuntaan =)

Eilen ostin Varkaudesta lasten tupla cd;n ja ilokseni huomasin sen olevan saman cd:nä kuin mikä minulla oli pienenä ollut kasettinakin :) Kyllä sydäntäni lämmitti kuulla kuinka menikään oikeasti laulu "mummosta" jonka jouduin koulussa esittämään yksinlauluna vanhainkodillakin... nyt huomasin kyllä säveltäneeni silloin sanoja omasta päästäni..heh, mutta pääasia että mummot ja ukit tykkäsi :) Ostin myös PINGU dvd:n... heh, aivan kuin itse eläisin jotain lapsuuttani uudelleen, nyt vain saan ostaa ITSE ne mitä tahdon =)