Huh, viimeinkin joulu on vietelty ja on alkanut kinkun ja laatikiden sulatteleminen.        Kyllä on ollut ihanaa syödä jotakin muuta kuin jouluruokia. Mummin luona puurot maistui aivan ihanalle! Ja saihan siinä Tapanin päivänä serkun lapsikin nimen kastejuhlassa. Siellä tapasi serkkujaan joita ei hetkilleen olekaan tavannut kun kaikki asuvat kuka missäkin.

Joulun jälkeisistä alennusmyynneistä ostimme kuusenpalloja joista on iloa tuleviksi jouluiksi, sillä osa menee rikki uuden vuoden aattona *Poks!* Nyt olenkin metsästämässä itselleni uutta kalenteria ensi vuodelle, sillä vanha loppuu pian.

Tänään olisi verenluovutus. Taidan minäkin uskaltautua ensi kertaa elämässä siihen mukaan. Anttihan on jo vakioasiakas niissä hommissa. Jos minut vain huolitaan. Tahtoisin antaa takaisin koska olen sitä itsekin saanut runsaan määrän. Se olisi paras tekoni tälle 2007 vuodelle. Ehkä saan voimaa uskaltaa...

Hammaskin on kipeä ja lääkäriin aika VASTA 28.1!!!Kuinkahan sinne saakka kestän..Ei auta kuin purra hammasta ja koittaa kestää. (Tokihan se pakko on aikaisemmin mennä jos alkaa yltymään)