Vuoden ensimmäinen aamu oli ihanan "unelias" ja vötkyilin hetkisen herättyäni. Aikapian huomasin alakertaan mentyäni että olimme unohtaneet valaa tinat. No se ei ole iso virhe. Ajattelin, että voidin tehdä nyt sen uudenvuoden lupauksen: "Valmistun tänä vuonna koulustani." Se tarkoittaisi sitä, että teen kaiken niin hyvin, että tavoit tulee saavutetuksi. Itsestähän se on kiinni. Sellaista.

Näin uuden alkaneen vuoden kunniaksi sain tänne kävijälaskurin lisättyä-Kiitos Antille. Kävimme ampumaradalla ja minun oli kieltäydyttävä siellä minulle erityisesti tarjotusta pyynnöstä:"Ottaisinko kontolleni kisoissa kahvin -ja makkaran myynnin, kun niin paljon olen aina Antin mukana radalla..?" Valitettavasti kieltäydyin tästä "lotta"-roolista. Ihan jo huonon matemaattisenpääni vuoksi sen tein.

Antin loma se loppuu, minulla vielä ensi maanantaihin. Hän innostui saunan pesemään ja muutenkin siivoamaan paikkoja. Tässä olemmekin saunaan menossa, kun saimme senkin lämpenemään (puut meinaavat aina sanoa yhteistyösopimuksensa irti, olemalla syttymättä)