Työssäoppimispäivä ensimmäinen lomani jälkeen oli hieman paikoitellen uuvuttava, mutta odottamaani kepeämpi kuitenkin =)

Tein tultuani kotihommiksi lumitöitä- jospa ne isäntää miellyttäisi kun kotia Kuopiosta tulee. Jonne hän meni poikaansa katsomaan. Pyykitkin sain koneeseen ja pyörimään. En varmaan muuten olisi nyt jo pessyt, mutta Arttu paskoi oman kylpytakkinsa ja minä jo sen liottelin puhtaaksi ja nakkasin koneeseen sanoen Antille sunnuntaina:-Laita se pyörimään ettei homehdu sinne. -Joo joo....

Kuitenkin kun palasin n.pari päivää pois oltuani, se kylpytakki oli edelleen koneessa eikäpähän se Antti ollut saanut pestyksi koneellista pyykkiä  X) Nyt se pyörii ja poika saa uudelleen liattavakseen oman kylpytakkinsa sen kuivuttua ja itse pojan palattua kotiinsa. :)

Nyt on pakko mennä syömään, aamulla ei ollutkaan kuin pieni käntty leipää jonka pienin vieläkin pienemmäksi ja sain taiottua siitä yhteensä 4 viipaletta.Lisäksi otin ananasmurskaa ja mehua. Niitäkin hyvin niukasti kun ei ollut enempää. *huoh!* ja Masu huutaa GURRRRRrrrrrrrr... ja lihakset on maitohapoilla!