Syy siihen, miksi nuoskalumi on kamalaa: SITÄ ON PALJON RASKAAMPI KOLATA! *syvä hengen veto* Olen nimittäin juuri kolannut suurelle tuntuvan pihan nuoskalumesta. (Vai tuntuukohan se piha silloin suuremmalta kun työ on raskaampaa?)   Portaillekin oli katolta pudonnut lunta. Sekin piti lapiolla ottaa kun ei se harjalla mihinkään olisi lähtenyt. Oli kuin liimattu portaisiin kiinni...

*Jympsis!* -Voi EI! Sitä tippui lisää..

Jos aamusta jotakin kerron niin tänä aamuna se vasta vaikealle tuntui herätä! 3kertaa torkulla siirsin heräämistä, kunnes suosilla laitoin ja näpyttelin sen kellonajan jolloinka olisi PAKKO nousta. Tuntui niin tympeälle kun aina pääsi uneen , kello soi samointein.

Päivä ei kuitenkaan tuntunut raskaalta, sensijaan olin kyllä nälkäinen syötyäni vain purkillisen ananasta. -Ehei, en edelleenkään ole laihutuskuurilla.

->sillä kävin harjoittelun loputtua kotipizzassa vetelemässä nassuuni pepperoni pitsan! *maiskis!* Toisen samanlaisen ostin sitten mukaani Antille, kun hän pääsi töistään klo 14 ja saapui ottamaan minut sieltä kyytiinsä.

Pyykit koneessa ja voisi kai tästä suihkuun kipaista jotta ei hiki kuivuisi. Sitten ei enää niin malta mennä jos sattuu vaikka jumimaan johonkin kivan tekemisen pariin... Vaikka töllöä jos kuikkaisi. Oppimispäiv'kirjaankin olisi kirjoitettava, pitkästä aikaa. Sillä välin kun Antti on taas poikaansa katsomassa senkin ehtisi hyvin tehdä, joten...

Hauskaa viikonloppua kaikille.!! =)