Kaikesta huolimatta, päivä oli hieman pitkähkö ja loppu päivän olin jollakin tapaa "levoton". Koulusta tultua laitoinkin pyykin pyöräkehtelemään ja tiskailin. On aika "outoa" kun ei ole mitään äkkiä-heti-nyt valmiiksi tehtävää koulutehtävää... Olen todennäköisesti unohtanut kun tälläinen tunne on seuraamuksena.. hehe. Jospa ei.
No kyllä ne kertoo kun ei ole jotakin palauttanut. X) Olisi se vaan mukavempaa tietää ajoissa, eikä sitten tunnilla olla et "Ai niinku mikä!? Milloin sellanen on annettu tehtäväksi?...."

Antti siellä on maalannut jo hyvin koko keittiön seinät. Maalia on kuulema laitettava 3 kerrosta ja enää on jäljellä 1 kerros jos oikein ymmärsin. Minä täällä toimettomana ja hän siellä uurastaa. HM!
Ja oli sekin keittiönlattia saanut maalia, maalipurkin kaaduttua. Aijai... no onneksi oli saanut pelastetuksi enimmät maalit takaisin purkkiin... hih. Tekevälle sattuu. Siksipä siihen onkin hyvä laittaa se uusilattia. Kun entinen muovimatti irvottaa jo, ja siihen se purkki oli takertunut Antin sitä vetäessä perässään jolloinka oli kupsahtanut purkki nurin...

Perjantaille on luvassa käynti näyttöpaikassa jotta osaamme valmistautua tuleviin näyttöviikkoihin. On tehtävä kaikki ryhmän tavoitteet ja lisäksi henkilökohtaiset tavoitteet jaksolle! huh... Katselinkin jo yleisten kulkuneuvojen aikatauluja, että millä mahtaisin päästä Antin luo perjantaina, sillä opettaja jonka tunteja meillä on perjantaina sanoi päästävänsä EHKÄ klo 14 porukan kotiin... joten en ehdi Kuopioon menevien kyytiin silloin aika mahdollista se ainakin on. HUH. Tulipas pitkästi lausetta. Pistettä (pilkusta puhumattakaan) en saanut laitetuksi koska se ei tuntunut sopivalle mihinkään aikaisempaan väliin.